Fanii WINNER cer agenției YG Entertainment să lanseze mai multe informații despre albumul solo al lui Kang Seung Yoon

La începutul acestui an, YG Entertainment a lansat o listă cu artiștii care vor reveni, printre care BLACKPINK, TREASURE și Song Min Ho. Cu toate acestea, fanii au fost sceptici cu privire la această listă, întrucât s-a întâmplat de mai multe ori ca agenția să nu se țină de cuvânt și să amâne lansări promise.

Se pare însă că, în 2020, toate revenirile promise au avut loc, cu o singură excepție. Fanii care au așteptat un album solo de la Kang Seung Yoon se tem că s-ar putea să nu îl mai primească, având în vedere că a început luna decembrie și nu a fost postat vreun anunț. Aceștia au trimis o camionetă în fața clădirii YG Entertainment în semn de protest.

De asemenea, unii și-au exprimat frustrarea pe internet, explicând de unde vine această furie. Un fan a susținut că YG Entertainment promite lansarea unui album solo pentru Kang Seung Yoon încă din 2013. Din diferite motive, acesta a tot fost amânat. În 2018, agenția a dezvăluit că albumul este aproape gata și mai este puțin până la lansare, însă nu s-a întâmplat.

În vara lui 2020, YG a declarat că albumul va fi lansat în această toamnă. Nu s-a întâmplat și nu s-a auzit nici măcar o veste cu privire la acesta. Așadar, fanii au decis să ia măsuri.

Internauții au lăsat comentarii precum:

Kang Seung Yoon este foarte bun, mă miră că încă nu are un album solo

Chiar nu înțeleg de ce YG Entertainment nu îi lansează albumul. Vreau să spun, el are abilitățile de a-și face propriul album. E din cauză că nu mai au bani?

Chiar e păcat, cu cât mă gândesc mai mult la asta. Sper ca albumul lui să fie lansat

Fac parte din alt fandom, însă trebuie să recunosc ce bine cântă Kang Seung Yoon. Sper să-și primească albumul solo. Am fost uimit/ă să îi aud vocea.

Poate că nu a avut șansa de a-și lansa albumul fiind prea ocupat să aibă grijă de grup, întrucât este liderul

Vocea lui Kang Seung Yoon este atât de bună, încât ar fi păcat să nu aibă un album solo

YG, trebuie să îți faci treaba

Oamenii ar putea crede că fanii sunt ridicoli, dar gândiți-vă doar. Li s-a promis un album solo din 2013, însă nu au primit nimic. Probabil doar cer explicații.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s