Henry vorbește despre semnificația albumului „Journey”, experiența emisiunii „Begin Again” și multe altele

Henry Describes Meaning Behind New Album “Journey,” His Experience Performing On “Begin Again,” And More

Henry a realizat recent un interviu și un pictorial pentru revista GQ Korea!

Artistul a apărut pe coperta numărului lunii decembrie, fiind parte a topului „Men of the Year” făcut de GQ pentru 2020. Revista de modă masculină alege artiști influenți care au avut de-a lungul anului inițiative și proiecte creative.

Intervievatorul a început lăudându-l pe Henry pentru personalitatea sa veselă și plină de optimism, la care acesta a răspuns că și el primește această energie de la alți oameni. Artistul a explicat: „Uneori, când mă simt obosit sau cu moralul la pământ, merg intenționat în locuri unde se află mulți oameni. Când realizez fotografii sau conversez cu cei din jurul meu am un exces de zel și îmi recapăt toată energia.”

Henry a vorbit despre experiența de a participa în cadrul emisiunii marca JTBC, „Begin Again”, unde a interpretat alături de mulți muzicieni pe care dorea să îi întâlnească de multă vreme. Acesta a specificat duetul cu Lee So Ra, spunând: „A fost o oportunitate pentru mine să învâț mai multe despre mine însumi ca artist. Am învâțat multe fiind alături de ea. De asemenea, m-a inspirat și pentru câteva idei care se regăsesc pe noul meu album.”

Conversația s-a mutat apoi asupra seriei de pe YouTube, intitulată „Henry Together”, în care artistul întâlnește alți cântăreți și evoluează alături de aceștia. Henry a menționat cu o oarecare îndoială că a auzit povești despre oameni care s-au apucat să învețe să cânte la un instrument ca urmare a vizionării videoclipurilor sale și că acestea ar fi urmărite chiar și în școli.

De asemenea, artistul a povestit că a învâțat și el de la invitații avuți: „Am devenit mai modest și cred că trebuie să îmi dau mai mult silința. În plus, îmi place să fiu pe lângă copii, prezența lor mă face să mă simt mai tânăr. Să îi faci pe copii să se simtă confortabil e cel mai important lucru. Vreau ca ei să mă vadă ca pe un prieten, deci glumesc mult și am momente de exagerare. Cred că ne înțelegem bine pentru că și eu am latura mea de copil. Poate că e datorită înfățisării mele, dar copiii nu prea se sperie de mine.”

Henry a povestit și despre experiența sa de a învața să cânte la vioară pe când avea doar șase ani: „La început nu mi-a plăcut. Mă forțam să cânt pentru că așa voia mama mea. Totuși, când aveam 11 ani, m-am râzgândit după ce am obținut rezultate bune la o competiție. Am fost mândru de mine și așa a început să-mi placă să fiu pe scenă. De atunci am început să lucrez din greu și să mă bucur de muzică.”

Când a fost întrebat ce fel de bucurie simte acum datoriră muzicii, artistul a răspuns: „Îmi place că pot să-mi exprim poveștile într-o manieră frumoasă, artistică. De asemenea, mă bucură când oamenii rezonează cu muzica mea. În timp ce apăream în ‘Begin Again’ am fost foarte fericit să afluu că nimic nu e la fel de reconfortant ca muzica.”

Apoi, intervievatorul i-a complimentat lui Henry influența în calitate de muzician, menționând că aceasta a reprezentat factorul care l-a adus în topul „Men of the Year”. Henry a răspuns cu modestie: „Cred că dacă pot să o fac, ar trebui să o fac. Am primit multă iubire de la toată lumea, dar singura cale prin care o pot întoarce e prin muzică. De aceea încerc să fac totul cât mai bine și este o ușurare să primesc păreri așa de bune înapoi.”

Artistul a dezvăluit faptul că obișnuia să aibă probleme cu încrederea de sine, până ajunsese chiar în punctul în care nu putea interpreta pe scenă. Totuși, acum acesta se află într-o condiție mai bună: „Sunt bine acum. Prin ‘Begin Again’ am realizat că trebuie să fac ceea ce îmi doresc și să mă bucur de muzică și că este în regulă să faci greșeli. Am uitat acest aspect pentru o perioadă.”

După ce a fost întrebat ce fel de interpretare își dorește să aibă, Henry și-a manifestat dorința de a concerta o dată ce i-a sfârșit situația pandemică. Acesta a spus: „Mi-e dor de fanii și simt lipsa energiei pe care o primeam de la cei din public. Vreau să pun în scenă un concert de proporții mari, luminos și cu o orchestră întreagă. Ceva cu ajutorul căruia să le arăt tuturor de ce sunt în stare.”

Noul album mini al lui Henry, intitulat „Journey”, având melodia reprezentativă „RADIO”, este primul album al său din ultimii șase ani. Artistul a descris albumul ca fiind unul care trasmite în mod onest identitatea sa și gândurile pe care le are: „Anterior, am creat un album în timp ce îmi făceam griji ce vor crede ceilalți despre mine. Nu era o metodă prea bună. În timp ce mă pregăteam pentru acest abum, m-am gândit foarte mult la mine în loc să mă gândesc la cei din jurul meu.”

Discutând despre titlul albumului, Henry a spus că a ales să îl intituleze „Journey” pentru că se potrivea cel mai bine cu povestea sa. Intrând mai mult în amănunte, acesta a dezvăluit: „După ce am crescut în Canada, am fost ales la o audiție pentru idoli și m-am mutat în Coreea când aveam 18 ani. După ce am debutat am vizitat numeroase țări și am întâlnit mulți oameni cu ajutorul aparițiilor mele în emisiunile de divertisment. De asemenea, am jucat și în filme în Statele Unite ale Americii și în China. Privind acum în urmă, a fost o călătorie lungă. Prin muzica mea am vrut să le arăt tuturor unde mă aflu acum.”

Henry a explicat că deși obișnuia să caute motivul din spatele călătoriei sale, acum acesta își dorește să devină cât mai bun: „Nu o fac pentru că m-a pus cineva. Este dorința mea. Pe de altă parte, nu pot parcurge acest drum de unul singur. Trebuie să merg alături de cei care mă înconjoară.”

Ca răspuns la întrebarea finală, „Te-ai gândit vreodată ce se află la finele călătoriei?”, artistul a răspuns: „Sper că nu există un sfârșit. Vreau să continui acest drum.”

Sursa: soompi

 

Un gând despre „Henry vorbește despre semnificația albumului „Journey”, experiența emisiunii „Begin Again” și multe altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s