Jungkook obține mai multe reușite în topurile Billboard

Clasamentul Billboard Hot 100 din aceasta săptămână a fost deja publicat, iar fanii ARMY au avut parte de o surpriză foarte frumoasă.

Toate piesele de pe cel mai recent album al trupei BTS , „BE”, (exceptând cântecul „Skit”) apar în acest clasament, melodia principală „Life Goes On” fiind chiar pe primul loc. Aceasta este a treia piesă a băieților care ocupa locul fruntaș, după „Dynamite” și „Savage Love Remix”.

Inițial propusă pentru a face parte din mixtape-ul lui Jungkook, melodia „Stay” (cântată de Jungkook, Jin și RM), a ajuns pe locul 22 devenind „cea mai sus clasată melodie a unui sub-unit BTS din istoria trupei”.

Astfel, mezinul are acum 4 apariții în topul Billboard Hot 100: o melodie solo, 2 colaborări și una într-un sub-unit:

  1. „My time” – Clasată pe locul 84, compusă și scrisă de către acesta, piesa este ocupă cea mai înalta poziție dintre piesele solo.
  2. „Savage Love Remix” – Colaborarea Jason Derulo x Jawsh 685 x BTS (Jungkook, J-hope, Suga) a fost pe primul loc.
  3. „Waste It On Me” – Colaborarea Steve Aoki x BTS (Jungkook, RM) a ajuns pe locul 89.
  4. „Stay” – De asemenea compusă și scrisă de către mezin, melodia a atins locul 22.

Veștile bune nu se opresc aici, întrucât cântărețul-compozitor Jungkook are acum câteva adăugări noi la portofoliu. Pe lângă debutul în Billboard Hot 100, „Stay” și „Telepathy” – în care Jungkook a co-produs și a co-scris – ambele au debutat în Billboard Digital Song Sales pe locurile 3 și respectiv 4.

Asemenea cântecului „My Time” – care este co-scris de Jungkook – care a debutat anterior pe locul 2 pe Billboard Digital Song Sales imediat după piesa de titlu „ON”, cântărețul-compozitor are acum trei intrări în Top 5 în Digital Song Sales, o reușită remarcabilă atât pentru partea de cântat, cât și pentru cea de compoziție.

„Stay” a primit multe laude de la fani, mass-media și specialiști din industria muzicală încă de la lansare.

Brian Cantor, fondatorul Headline Planet, a menționat: „Dintre toate melodiile de pe „BE”, „Stay” ar primi cele mai multe difuzări la radio”. Acesta a adăugat, de asemenea, că „Stay ar face apel la oamenii cărora le-a plăcut Black Eyed Peas la apogeul lor comercial (care este practic toată lumea)”.

Vox a analizat „Stay”, spunând că este exact genul lor, o melodie cu mai multe straturi, care începe cu o aromă specifică a pop-ului de la începutul anilor ’90, înainte de a se deschide într-un ritm EDM. 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s