Kai din EXO vorbește despre debutul solo, sfaturile primite de la Taemin, Baekhyun și mai multe

EXO’s Kai Talks About His Solo Debut, Advice From Taemin And Baekhyun, And More

Kai a vorbit despre mult așteptatul debut solo!

Pe 30 noiembrie, artistul din EXO a ținut o conferință pentru primul lui album solo, KAI, iar prezentator a fost chiar Baekhyun, colegul său de trupă. Materialul discografic conține șase cântece, inclusiv piesa promoțională, “음 (Mmmh)”.

Lansând primul album solo la opt ani de la debutul în această industrie, Kai a împărtășit „Întrucât este prima dată când întâmpin fanii cu un album solo, mă simt ciudat, emoționat și entuziasmat. Nu am avut emoții până acum o clipă. Nu eram îngrijorat, dar după ce am ajuns aici, am început să am emoții și să fiu entuziasmat.”

Acesta a continuat – „Am evoluat solo la concertele EXO și la diferite emisiuni, dar sunt emoționat și încântat, deoarece e prima dată pentru mine când lansez oficial un album solo. Baekhyun a reușit în acest an să vândă un milion de albume. Sunt mându și am căpătat putere din acea energie.”

Înainte de a dezvălui videoclipul, Kai a spus, „Abilitatea mea specială în EXO este teleportarea. Am încercat să încorporăm teleportarea în albumul meu solo.” Artistul a explicat că a depus mult efort și în styling.

După ce s-a uitat la videoclip, membrul EXO a comentat, „Mă doare inima. Vizionând primul meu videoclip mi-a făcut inima să mi-o ia la galop și să mă doară. Acum parcă e real.” Apoi, l-a întrebat pe Baekhyun – „Așa te-ai simțit și tu?”, la care Baekhyun – „Când l-am văzut pe al meu, m-am întrebat: ‘De ce sunt așa de umflat?’ și vedeam doar lucruri din astea. Videoclipul lui Kai îți dă cu siguranță vibe-ul unui artist, Kai artistul.”

Kai a explicat că titlul albumului înseamnă „a deschide” și reflectă dorința sa de a deschide inima publicului general. Pentru țelul lui, Kai a dezvăluit că a dorit să prezinte publicului general șarmul lui, vocea, modul în care dansează, precum și laturile diverse ale sale ca artist și om. De asemenea, a explicat că personal a ales toate cântecele de pe album, gândindu-se care se potrivește cel mai bine cu timbrul său și ce prestație ar putea arăta pe scenă.

Artistul a împărtășit – „Iubesc albumele EXO mai mult decât oricine altcineva, dar prin intermediul albumului meu solo am încercat din greu să prezint melodii, coregrafii și ținute care îmi plac un pic mai mult. Persoanele din jurul meu sunt diferite. Când promovez cu EXO, sunt cu colegii mei care sunt foarte frumoși, dar acum am dansatori și sper ca oamenii să se concentreze asupra mea un pic mai mult.”

Kai a mai vorbit și despre ajutorul pe care l-a primit de la prietenii lui artiști. Artistul a dezvăluit – „Taemin a promovat primul ca artist solo, așa că mi-a dat multe sfaturi despre cum ar trebui să fac lucrurile și la ce ar trebui să fiu mai atent ca artist solo.”

Acesta a continuat, „În timp ce înregistram, tot continuam să-l întreb pe Baekhyun. Colegii mei de trupă m-au ajutat direct foarte mult. În loc să îmi spună simplu, „Baftă, fighting!”, ei mi-au oferit multe idei despre cum aș putea produce un album de o calitate mai mare și care să le placă fanilor EXO-L. În timp ce fiecare membru a promovat solo, a învățat multe lucruri și a reflectat mult. Sunt încântat să văd ce sinergie se va crea atunci când ne vom reuni din nou ca EXO, după ce fiecare ne-am îmbunătățit.”

În cele din urmă, Kai și-a exprimat și recunoștința față de fani. Artistul a spus: „M-am pregătit din greu și am fost recunoscător fanilor. A fost o perioadă dificilă și încărcată, dar m-am pregătit gândindu-mă la fani și așa am putut trece peste orice. Când am debutat prima dată, pe primul loc au fost satisfacția personală și țelurile pe care voiam să le ating ca artist, însă de atunci am devenit sincer pentru că am primit atâta dragoste de la EXO-L și pentru că s-au apropiat de mine cu sinceritate. Sper ca fanii să vadă acest album ca pe o expresie a sincerității mele. Artistul începător Kai abia de acum începe, așa că vă rog să-l urmăriți.”

Mai jos puteți să ascultați piesa cu care a debutat solo Kai!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s