Kogyeol din UP10TION a fost testat pozitiv pentru COVID-19 + ceilalți membri și artiști din cadrul agenției sunt negativi

UP10TION’s Kogyeol Tests Positive For COVID-19 After Bitto + Other Members And Agency Artists Test Negative

TOP Media a oferit o declarație prin care confirmă faptul că testul lui Kogyeol a ieșit pozitiv pentru COVID-19.

Pe 30 noiembrie, membrii trupei UP10TION au fost testați pentru COVID-19 după ce membrul Bitto a fost testat pozitiv. A doua zi, TOP Media a emis următoarea declarație:

Salut.

Aici este TOP Media.

Pe 30 noiembrie, după ce Bitto de la UP10TION a fost testat pozitiv de COVID-19, toți care au avut orice contact posibil cu el, inclusiv toți membrii UP10TION și angajații și personalul companiei, au fost testați pentru COVID-19. Artiștii agenției noastre care nu s-au intersectat cu Bitto sau nu au fost în contact direct au fost testați și în cazul unui contact secundar.

În dimineața zilei de 1 decembrie, rezultatele testelor au arătat că, dintre membrii UP10TION, Kogyeol a avut rezultat pozitiv, iar Kuhn, Gyujin, Hwanhee, Sunyoul și Xiao au avut rezultate negative.

Deși au avut rezultate negative, membrii UP10TION și managerul lor se vor autocarantina timp de două săptămâni, deoarece au fost în contact strâns. 

Mai mult, stilistii, hair stiliștii și artiștii de machiaj ai UP10TION au avut rezultate negative, iar angajații agenției, personalul și alți artiști în afară de UP10TION au avut tot rezultate negative. Cu toate acestea, există doi membri ai personalului ale căror rezultate nu au fost încă publicate. Dacă găsim probleme cu rezultatele, vom lua măsuri și vom începe identificarea suplimentară a  persoanelor de contact.

Deoarece Kogyeol din UP10TION a fost testat pozitiv, Kogyeol va urma instrucțiunile autorităților de sănătate. 

Agenția va analiza din nou traseele membrilor și va verifica dacă există alți membri ai personalului cu potențial risc de infecție.

Vom respecta cu strictețe măsurile preventive de urmărire indicate de guvern și vom face tot posibilul pentru menținerea normelor sanitare pentru a preveni COVID-19 și gestionarea artiștilor noștri.

Ne cerem scuze că am provocat îngrijorare.

Ulterior, a fost dezvăluit că testele celor 2 membri ai staff-ului la care se face referire în comunicatul de mai sus au ieșit negative.

Le dorim tuturor multă sănătate!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s