Sojung din Ladies’ Code vorbește despre greutățile întâmpinate de membre după accident pentru a promova

Sojung din Ladies’ Code a vorbit despre greutățile întâmpinate de membre după accidentul în care EunB și RiSe și-au pierdut viața.

Sojung a fost invitată în episodul din 30 noiembrie al emisiunii „Sing Again” de pe JTBC. Aceasta a primit titlul „O cântăreață care nu mai poate zâmbi” și a interpretat plină de emoții piesa „The Flight” a lui In Jae Bum. Toți jurații au votat în favoarea ei, însemnând că au vrut să o audă din nou, impresionați fiind de vocea ei. Sojung a început să plângă, deși a încercat să își țină lacrimile.

În timpul interviului, Sojung a mărturisit: „Am promovat și după accident, însă sentimentul de goliciune a fost prea mare. Începusem să mă întreb dacă am voie să zâmbesc. Am încercat să le transmit fanilor și spectatorilor bucurie, însă ei se uitau la noi cu milă. Simțeam, deci, că nu ar trebui să zâmbesc.

Deși accidentul s-a petrecut acum câțiva ani, Sojung încă merge la terapie și ia medicamente pentru a o ajuta să treacă peste greutăți. Jurații au aplaudat-o și au lăudat-o pentru curajul de care a dat dovadă.

„Sing Again” este o emisiune care aduce în lumina reflectoarelor cântăreți care nu au avut șansa de a fi recunoscuți de public la nivelul la care merită sau care au fost uitați de public. Rolul acestei emisiuni este de a le oferi o a doua șansă să se facă remarcați.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s