BM din KARD, Lee Jun Hyuk și Lee Sang Min lansează piesa „Bad Manners” + videoclipuri noi de la Super Junior, Kai, și Sandeul din B1A4

KARD's BM Adorably Answers Candid Questions From Fans Through A Twitter  Party!

BM din KARD împreună cu Lee Jun Hyuk și Lee Sang Min din DSP N lansează piesa „Bad Manners”!

BM a fost cel care a compus piesa, iar stagiarii Lee Jun Hyuk și Lee Sang Min de la DSP Media au participat la scrierea versurilor. „Bad Manners” este un cântec hip hop care vorbește despre experiențe personale și atitudinea puternică.

Kai din EXO lansează un videoclip special cu coregrafia piesei „Reason”. Aceasta face parte din primul album al artistului, „KAI (开)”, lansat pe 30 noiembrie. Prestația are loc pe scena „Party B”, acolo unde gazdele Leeteuk și Shindong din Super Junior vorbesc despre lansările k-pop din topul Billboard.

Super Junior dezvăluie un videoclip live pentru remake-ul piesei „Raining Spell For Love”. Aceasta a fost lansată inițial pe cel de-al șaptelea album al grupului, „Mamacita”, în 2014. Membrii au fost cei care i-au pus pe fani să aleagă ce melodie vor să audă din nou pe al zecelea album, „The Renaissance” și „Raining Spell For Love” a fost aleasa.

Iar Sandeul din B1A4 cântă piesa „Underworld” pentru „Dark Tales”, o baladă dramatică și plină de emoție. Este primul cântec dezvăluit pentru producție și pune în contrast lumina și întunericul din lumea de dincolo.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s