BTS donează ținutele din clipul „Dynamite” către licitația de caritate a Premiilor Grammy

BTS Donates Their “Dynamite” MV Outfits To Grammy Awards Charity Auction

Ținutele colorate purtate de BTS în cadrul videoclipului „Dynamite” vor fi licitate pentru o cauză bună!

Grupul masculin a donat ținutele în nuanțe pastel purtate în videoclipul muzical al piesei care a doborât numeroase recorduri către licitația de caritate Grammy Week organizată în fiecare an de Muzeul Grammy și MusiCares.

Ținutele date către licitație vor include tricourile, șepcile, teneșii, pantalonii și cămășile purtate în timpul secvenței de dans explozive de la sfârșitul videoclipului muzical, iar Julien’s Auctions a estimat că un set va fi vândut începând cu sumele de 20.000-40.000 de dolari.

Potrivit directorului executiv Martin Nolan: „Acesta este prima dată când BTS vinde costumele purtare.”

MusiCares este o organizație non-profit care ajută cu strângerea de fonduri programe de sănătate și binefacere destinate muzicienilor aflați la ananghie, incluzându-i și pe cei afectați grav de impactul pandemiei de COVID-19 asupra industriei.

Darren Julien, președinte și CEO a Julien’s Auctions, a declarat: „Nu ne putem gândi la o modalitate mai bună de a promova munca săvârșită de MusiCares decât prin această contribuție a trupei BTS, a cărei muzică plină de mesaje de speranță și optimism a luat cu asalt lumea în această perioadă. Le mulțumim membrilor BTS pentru această donație generoasă a costumelor făcute pe comandă de pe urmă căreia va beneficia această inițiativă de ajutor.”

Anul trecut, BTS a donat un set de microfoane făcute pe comandă, folosite și semnate de către membrii către Grammy Week, unde s-au vândut cu 83.200 de dolari.

Licitația pentru această ediție va avea loc în data de 29 ianuarie 2021, cu două zile înaintea decernării Premiilor Grammy 2021, unde BTS a fost nominalizat la categoria Best Pop Duo/Group Performance.

Sursa: soompi

Un gând despre „BTS donează ținutele din clipul „Dynamite” către licitația de caritate a Premiilor Grammy

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s