„High School Rapper” dezvăluie mentorii celui de-al patrulea sezon!

S-au anunțat mentorii pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii „High School Rapper”!

Emisiunea s-a bucurat de un real succes, întrucât nu este un simplu program de supraviețuire, ci un loc în care adolescenții își pot exprima gândurile în mod public prin rap. Printre cei mai cunoscuți participanți se numără HAON, Lee Rohan, Yoon Jinyoung și Jo Wonwoo.

Pe 12 decembrie, emisiunea a dezvăluit mentorii noului sezon: The Quiett, Yumdda, Jay Park, pH-1 și Woogi. The Quiett și Yumdda artiști în vogă zilele acestea printre tineri, iar Jay Park, pH-1 și Woogi fac parte din H1GHR, o agenție de vis pentru adolescenții cu aspirații înalte.

The Quiett și Yumdda se vor alia pentru a descoperi elevi talentați. Aceștia au declarat: „Sperăm să întâlnim tineri rapperi talentați.

Directorul executiv al AOMG, Jay Park, a comentat: „Întrucât High School Rapper este o emisiune în care vom întâlni vedetele hip hop din viitor, personal am mari așteptări ți voi trata cu mare atenție concurenții.

Rapperul pH-1 a declarat: „Întrucât este o emisiune unde pot comunica liber cu generația tânără despre cultura hip hop și unde pot să promovez acest gen de muzică, am mari așteptări.” Woogi a adăugat: „Cred că va fi o experiență care să merite.

Echipa de producție a spus următoarele: „Ne-am concentrat pe recrutarea unor membri iubiți de adolescenți, care să fie o influență pozitivă asupra lor. Ceilalți mentori care vor fi dezvăluiți mai târziu sunt de asemenea artiști pe care elevii îi plac și îi respectă, așa că vă încurajăm să ne urmăriți pentru a afla mai multe detalii.”

„High School Rapper” și-a început recrutările care vor dura până pe data de 13 decembrie, selectând participanți născuți între 2002 și 2005.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s