Lee Seung Gi confirmă detaliile primului său album complet din ultimii 5 ani

Lee Seung Gi Confirms Details For His First Full Album In 5 Years

Lee Seung Gi a oferit detalii despre albumul său de studio cu numărul 7!

În luna noiembrie, Lee Seung Gi a revenit ca și cântăreț cu single-ul pre-lansat “The Ordinary Man.”

Acum el a confirmat că viitorul său album complet, intitulat  “THE PROJECT”, va fi lansat pe 10 decembrie la ora 11:00 (ora României) atât în ​​format online, cât și offline.

Albumul va conține în total nouă piese și va include lucrări ale unor producători de top din Coreea de Sud. Yoon Jong Shin a produs piesa pre-lansată “The Ordinary Man” iar printre alți producători recunoscuți de pe album se numără și Brave Brothers, Nell și Epitone Project.

Brave Brothers a produs piesa principală a albumului, „I’ll Do Well” (traducere în engleză din limba coreeană), care este o baladă rock cu o poveste dureroasă și versuri repetitive care creează dependență. Kim Jong Wan de la Nell a produs piesa „Boy, Walks the Path” (traducere traducere în engleză din limba coreeană), care este un cântec despre modul în care oamenii evoluează în timp și își urmăresc visele.  Albumul este gândit ca un jurnal care reflectă drumul lui Lee Seung Gi în viață și prezintă acorduri emoționale de pian și chitară.

Cha Se Jung, de la Epitone Project, a produs piesa „Your Eyes, Your Hands, Your Lips” , care se referă la întoarcerea la o persoană dragă în vise pentru a transmite dragostea pe care nu ai putut să o arăți înainte. Este menit să fie un cântec vindecător pentru oameni în aceste momente dificile.

Albumul va include, de asemenea, melodii refăcute din albumele anterioare ale lui Lee Seung Gi.

HOOK Entertainment a declarat: „Lee Seung Gi nu își poate ascunde entuziasmul și emoțiile față de revenirea la meseria lui inițială de cântăreț, după cinci ani. El este încrezător că acest al șaptelea album de studio este cea mai bună operă a sa, după ce a lucrat cu unii dintre cei mai buni producători din Coreea de Sud. ”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s