Lisa răspunde întrebărilor despre limba în care gândește și cea în care visează

Lisa este cunoscută ca fiind poliglotă, iar fanii BLINK au fost mereu curioși în legătură cu limba în care aceasta visează.

Frumoasa artistă este originară din Thailanda, și a debutat în 2016 în Coreea. Se știe astfel că poate vorbi fluent în coreeană și în engleză. De asemenea, se pricepe să converseze și în japoneză. Aptitudinile sale lingvistice nu se opresc aici, deoarece în emisiunea „Youth With You 2” a arătat faptul că înțelege și știe puțin să vorbească și chineză.

Într-un interviu pentru Penshoppe TV, aceasta a răspuns la întrebarea unui fan: „Gândești în coreeană sau în thailandeză?”

Lisa a răspuns că depinde de persoana care vorbește cu ea și în ce limbă i se adresează: „Cred că depinde de limba în care vorbești cu mine. Deci dacă vorbești cu mine în engleză, gândesc în engleză. Ori dacă discuți în coreeană, gândesc în coreeană.”

La auzul acestor cuvinte, gazda i-a pus o altă întrebare adresată de fani: în ce limbă visează? Spre deosebire de situațiile de zi cu zi, a spus: „Cred că visez în coreeană. Da, nici în thailandeză, nici în engleză.”

Artista a explicat că nu-i pasă în ce limbă visează, deoarece a fi multilingv este o parte normală a vieții ei. Ea se concentrează mai mult pe conținutul viselor sale decât pe modul în care au ajuns la ea. „Nu sunt niciodată la modul ‘Oh, am visat în thailandeză’. Sunt doar ‘Am visat.. la di da di da.’ Asta e tot ce îmi amintesc. Cred că visez în coreeană.”

Dacă doriți să vizionați interviul complet, îl găsiți în videoclipul de mai jos:

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s