Soo Ae ar putea juca într-un nou serial de mister

Soo Ae In Talks To Star In New Mystery Drama

În data de 1 decembrie, News1 a anunțat că lui Soo Ae i-a fost oferit un rol principal în următoarea producție marca JTBC, „Gong Jak City”.

„Gong Jak City” este un thriller psihologic, caracterizat prin mister, despre relațiile complicate dintre personaje, acestea având ambiții diverse și dorințe într-o societate în care latura întunecată nu este lăsată la vedere. Acesta este un serial centrat asupra personajelor feminine, iar lui Soo Ae i-a fost oferit rolul principal al lui Yoon Jae Hee.

Pe 2 decembrie, o sursa din cadrul Studio Santa Claus Entertainment, agenția de care aparține Soo Ae, a declarat: „Aceasta a primit o ofertă de a juca în această dramă.”

„Gong Jak City” va fi regizat de Jeon Chang Geun, care a lucrat și la proiecte precum „The Package” și „Mystic Pop-Up Bar”.

Dacă Soo Ae va accepta acest rol, va fi prima producție televizată în care va apărea de la „Sweet Stanger and Me” din 2016. Aceasta a primit anterior o ofertă pentru „Now, We Are Breaking Up”, dar nu s-a putut alătura echipei din cauza programului.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s