Yang Hyun Suk neagă o conspirație cu Seungri pentru schimb de bani și prostituție + evoluții în cazul lui B.I

Tribunalul Districtual de Vest din Seul a organizat o audiere cu privire la acuzațiile de jocuri de noroc pentru patru persoane – Kim, Lee, Geum și Yang Hyun Suk, fostul CEO de la YG Entertainment.

Judecătorul Park Soo-hyun i-a amendat pe Yang Hyun Suk, Kim (co-reprezentantul YGX) și Lee cu 15 milioane de woni, iar pe Geum cu 10 milioane de woni.

Yang Hyun Suk a negat că a conspirat cu Seungri, fost membru al trupei Big Bang, pentru schimb de bani și prostituție. În declarația sa finală, el a spus: „Îmi pare rău că vă deranjez cu neglijența mea. Reflectăm serios la noi înșine și nu vom mai repeta niciodată aceeași greșeală”, a afirmat el, cerând clemență.

În plus față de acuzațiile de jocuri de noroc, Yang Hyun Suk a fost anchetat și pentru aranjarea de servicii sexuale pentru investitorii străini, dar a scăpat de acuzațiile acestea din cauză de „dovezi insuficiente”.

În ceea ce privește acuzațiile că ar fi strâns ilegal fonduri pentru jocuri de noroc printr-o metodă de „schimb valutar” neînregistrată („hwanchigi”), urmărirea penală nu l-a pus sub acuzare.

În plus, Yang Hyun Suk este acuzat că a ajutat și a incitat la o infracțiune amenințând un denunțător (Han Seo Hee) care  l-a acuzat pe membrul iKON, B.I, că a cumpărat droguri. În ceea ce privește acest caz, Parchetul districtului central din Seul a preluat recent cazul de la Parchetul districtului Suwon și în prezent efectuează investigații.

Yang Hyun Suk a ieșit de la audiere fără să dea vreo declarație presei.

Sursa

 

2 gânduri despre „Yang Hyun Suk neagă o conspirație cu Seungri pentru schimb de bani și prostituție + evoluții în cazul lui B.I

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s