Yoo In Na și Ahn Bo Hyun sunt testați negativ pentru COVID-19 + filmările pentru „Undercover” sunt temporar oprite

Yoo In Na And Ahn Bo Hyun Test Negative For COVID-19; “Undercover” Temporarily Halts Filming

Yoo In Na și Ahn Bo Hyun au fost testați negativ pentru COVID-19.

În data de 1 decembrie, Yoo In Na nu a participat la conferința de presă online pentru următorul său film, „New Year Blues”. Un reprezentant al agenției acesteia, YG Entertainmnet, a declarat: „Yoo In Na nu s-a simțit prea bine încă de ieri, motiv pentru care a decis să nu participe la conferința de presă pentru ‘New Year Blues’ pe care o avea programată. Pentru a nu fi luată prin surprindere de niciun verdict, aceasta a realizat un test pentru COVID-19.”

De asemenea, echipa de producție a „New Year Blues” a confirmat: „Yoo In Na are un început de febră, așa că se odihnește acasă și nu participă la activitățile de promovare pentru moment. Ca măsură preventivă, aceasta și-a făcut un test pentru COVID-19 și nu a participat în conferința de presă de astăzi.”

Mai târziu în aceeași zi, YG Entertainment a anunțat: „Rezultatul testului pentru COVID-19 realizat de Yoo In Na este negativ.”

Între timp, drama pentru care filmează Ahn Bo Hyun, „Undercover”, a anunțat că din cauza faptului că unul dintre membrii echipei a intrat în contact cu un caz confirmat de COVID-19 s-a decis ca filmările să fie întrerupte momentan, drept măsură de precauție.

Producătorii „Undercover” au declarat: „Suspendăm filmările în data de 1 decembrie, iar întreaga echipă de producție, dar și actorii și managerii acestora vor fi testați pentru COVID-19.” De asemenea, aceștia și-au instruit toți membrii echipei să respecte perioada de izolare la domiciliu după testare.

Agenția de care aparține Ahn Bo Hyun, FN Entertainment, a dezvăluit faptul că actorul a realizat deja un test peste COVID-19 fără a avea vreo legătura cu situația „Undercover”.

Un reprezentant al agenției a explicat: „Ahn Bo Hyun și-a făcut testul după ce a aflat că a intrat în contact cu un membru al echipei care cunoaște un caz confirmat de COVID-19 în timp ce lucra la o altă producție în paralel cu   ‘Undercover‘. Rezultatul acestuia a fost negativ.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s