7 lucruri noi pe care fanii le-au aflat anul acesta despre Jungkook din BTS

Întotdeauna este loc pentru mai multe informații despre artistul vostru preferat. Mai jos aveți șapte lucruri pe care fanii le-au învățat despre Jungkook, spuse de artist însuși!

1 – Consideră că „Golden Maknae” și „Jeon Jungkook” sunt două persoane diferite:

În seria Break The Silence, artistul a vorbit despre ce înseamnă pentru el titlul de „Golden Maknae”: „Invidiez ideea pe care o au alții despre mine. Oamenii mă numesc așa, dar eu nu mă văd în felul acesta, și trebuie să mă străduiesc mai mult ca să par aceea persoană.”

2 – Nu îi place să fie fotografiat

Într-un interviu acordat revistei Weverse, Jungkook a spus că preferă să fie filmat în loc să fie pozat. „Nu mi-a plăcut niciodată să mi se facă poze”, a spus artistul râzând. „Și de obicei, sunt cu ceilalți când lucrăm, evident, dar este greu să iau o cameră și să fac selfie-uri. Așa că le fac poze și îi filmez pe ceilalți membri cu fiecare șansă pe care o am”.

Încerc să arăt cît mai bine pentru ceva ce trebuie să fac, cum ar fi pentru albumele foto, dar tot nu este ușor. Totuși, videoclipurile sunt în regulă”.

3 – Când era stagiar, se furișa de la antrenamente și dormea în baie

Într-un interviu cu Pitchfork, BTS a vorbit despre cum era viața în 2014, în perioada „Dark & Wild”. În timp ce lucra la album, BTS filma și reality show-ul American Hustle Life în SUA.

Potrivit lui Jungkook, programul lor era atât de încărcat încât erau nevoiți să tragă un pui de somn în baie, cât reușeau, pentru că instructorii îi găseaua destul de repede.

4 – Nu mai are personalitate de tip INFP

În 2017, BTS au făcut un test de personalitate pentru FESTA. Atunci, Jungkook a obținut INFP (personalitate de tip Mediator), dar a obținut alt rezultat, anul acesta, când a refăcut testul.

Într-o postare de pe Weverse, artistul a spus că a obținut tipul „Aventurier”. Aceștia sunt considerați a fi persoane atrăgătoare, empatice și artiști cu o creativitate nemărginită.

5 – Nu își imaginează o carieră solo în viitor

BTS nu sunt doar un grup K-Pop, ei sunt o familie. În Break The Silence, Jungkook a dezvăluit că nu poate vedea un viitor fără membrii alături de el. „Ce se întâmplă dacă BTS se desființează brusc?” a spus el, în timpul interviului. „Ce aș putea face singur? Când m-am gândit la asta, mi-am dat seama că nu am nimic. Nu pot face multe lucruri„.

„Ori de câte ori mă gândesc la asta, îmi fac griji foarte multe. Uneori, când sunt singur, există momente în care simt o frica copleșitoare care mă cuprinde”.

6 – Nu s-a născut timid

El a vorbit pentru revista japoneză FC despre timiditatea sa: „Când am ajuns pentru prima dată la audiție, am fost intimidat de mulțimea mare. Am început să mă micșorez după ce am văzut că sunt înconjurat de atât de mulți necunoscuți. Acesta ar putea fi momentul în care am început să fiu timid.

7 – E talentat la pictură

BTS' Jungkook's painting from "In The SOOP" left BTS members and fans  worldwide in awe; "Jungkook painting" trended on Weibo, significant rise in  Google search | allkpop

Înainte de 2020, fanii știau deja că Jungkook este un artist talentat. Chiar și așa, au fost uimiți când au văzut pictura peisajului lui Jungkook în In the Soop anul acesta. A surprins perfect lumina, peisajul și starea de spirit a împrejurimilor sale.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s