Hyeri din Girls’ Day și Jang Ki Yong vor apărea într-o nouă dramă fantasy

Girl’s Day’s Hyeri And Jang Ki Yong Confirmed For New Fantasy Drama

Recent au apărut zvonuri potrivit cărora Hyeri din Girl’s Day și Jang Ki Yong erau în discuții pentru o nouă dramă. Pe data de trei decembrie s-a dezvăluit că actorii au fost confirmați!

Numită literal „Frightening Cohabitation”, drama ce va fi difuzată pe canalul tvN este bazată pe povestea unui webtoon despre o studentă de colegiu, pe nume Lee Dam, care accidental înghite o bilă de marmură ce aparține unui gumiho masculin (ființă mitologică, o vulpe cu nouă cozi), pe nume Shin Woo Yeo, care era destul de aproape de scopul său de a deveni om. Dacă o persoană înghite bila, acestea pot trăi doar pentru un an, după care bila se sparge, împiedicându-l pe gumiho să se transforme într-o ființă umană. De aceea, Shin Woo Yeo îi propune lui Lee Dam să locuiască împreună, începând o poveste de dragoste neașteptată.

Jang Ki Yong va juca rolul lui Shin Woo Yeo, un gumiho cu o înfățișare plăcută, un corp robust, bune maniere și un șarm dulce care a trăit 999 de ani. După proiectele sale „Search: WWW” și „Born Again”, spectatorii anticipează mult transformarea lui Jang Ki Yong în viitoarea dramă.

Hyeri va juca ca Lee Dam, o studentă de colegiu care nu ezită să spună adevărul. Ea este o persoană fermă, cu gândire directă și destul de obiectivă către sine, acest aspect al personalității ei fiind probabil motivul pentru care nu a avut nici o relație până în prezent. Anterior, Hyeri a mai jucat în dramele „Reply 1988” și „Two Corps”.

Următoarea dramă va fi pusă pe hârtie de scenariștii Baek Sun Woo și Choi Bo Rim, care a scris și drama „What’s Wrong With Secretary Kim”, și regizată de directorul Nam Sung Woo, care a produs și „Kkondae Intern”.

Echipa de producție a declarat: „Suntem bucuroși să aducem pe ecrane webtoon-ul popular „Frightening Cohabitation”, care a primit mai multe cereri de a fi transformat într-o dramă. Jang Ki Yong și Hyeri au fost distribuiți pentru rolurile principale. Așteptările sunt înalte pentru că actorii sunt foarte sincronizați cu caracterele pe care le vor juca. Vă rugăm să așteptăți drama „Frightening Cohabitation”.”

Drama va fi difuzată în anul 2021.

sursa: (1)

Un gând despre „Hyeri din Girls’ Day și Jang Ki Yong vor apărea într-o nouă dramă fantasy

 1. youabby

  Astept cu nerabdare si curiozitate noul proiect,sa-l vad pe Jang ki yong jucand un personaj de acest gen,dupa ce l-am vazut in multe roluri de baiat rau, chiar ca e nevoie de o mare transformare.
  Pe Hyeri in afara de Two Cops, am mai vazut-o si in Entertainer alaturi de Ji Sung.
  Sper sa aiba o buna colaborare si sa ne bucuram de o drama de succes.fighting!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s