Kai și Baekhyun reacționează la piesa „Mmmh”

Watch: EXO’s Kai And Baekhyun React To Kai’s Solo Debut “Mmmh” MV

Kai și Baekhyun s-au întâlnit și au reacționat împreună la videoclipul piesei „Mmmh”!

Kai a debutat solo pe 30 noiembrie, cu albumul „KAI”, iar pe 2 decembrie, fanii i-au putut vedea pe cei doi artiști reacționând la videoclipul piesei principale

Cei doi au fost impresionați de început unde au fost folosite efecte vizuale speciale create pe calculator, iar Kai a menționat că într-una din zilele în care a filmat o scenă pentru dans, era foarte frig afară. Referitor la scenele în care se teleportează, acesta a menționat că: „Recent, m-am uitat peste toate teaserele individuale pentru EXODUS. Superputerea ta era lumina iar a mea teleportarea. Îmi aduce aminte de acele vremuri.”

Baekhyun l-a complimentat pe Kai pentru ținuta sa și pentru faptul că umerii îi ies în evidență. La un moment dat, a oprit videoclipul și a comentat râzând: „Pun pariu că o parte dintre voi ați pus pauza aici.”

La final, Baekhyun l-a lăudat spunând că a avansat, și că acum are o latură sexy, matură. Kai a împărtășit că vizionarea videoclipului în mod obiectiv l-a făcut să observe lucruri de care era dezamăgit. Acesta a continuat să-i mulțumească lui Baekhyun pentru că i s-a alăturat și le-a spus fanilor: „Ați așteptat atât de mult, vă rog să mă susțineți și să-mi arătați multă dragoste”.

Sursa

Un gând despre „Kai și Baekhyun reacționează la piesa „Mmmh”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s