Premiile filmului Blue Dragon anunță prezentatorii + evoluții de la BoA și MONSTA X + alte detalii

41st Blue Dragon Film Awards Shares Details About Ceremony Including Performers And Red Carpet Event

Ajunsă la ediția cu numărul 41, festivitatea de decernare a premiilor Blue Dragon Film va avea loc în data de 11 decembrie, fără public, dar cu participarea a numeroși artiști în sală. Publicul se va putea bucura și de o defilare pe covorul roșu!Din cauza pandemiei COVID-19, ceremonia din acest an va impune mai multe măsuri de siguranță. Evenimentul se va desfășura în Paradise City din Incheon, și va fi de tip „ontact”, ceea ce înseamnă că nu va exista public prezent fizic în arenă. Cu toate acestea, în apropierea scenei va fi instalat un ecran cu multe ferestre, astfel încât fanii să-și poată susține vedetele printr-un ecran video.

Va exista un număru limitat de persoane cărora li se va permite accesul în clădire pentru a respecta regulile privind distanțarea socială. De asemenea, va fi verificată temperatura celor prezenți, vor fi instalate dozatoare de dezinfectare a mâinilor și  arena va fi sterilizată pentru eveniment. Pentru actorii care participă la ceremonie, locurile obișnuite din public vor fi înlocuite cu mese mici, cu un număr mic de persoane așezate la fiecare masă. De asemenea, vor fi instalate separatoare de plastic pentru a separa vedetele.

La fel ca în anii precedenți, ceremonia va include un eveniment de covor roșu și evoluții pe scenă cu invitați speciali. Pentru prima dată în istoria Blue Dragon Film Awards, evenimentul de covor roșu va fi transmis în direct în întreaga lume prin intermediul platformei TikTok. Știrista Park Shin Young și BamBam din GOT7, care vorbesc fluent mai multe limbi, cum ar fi coreeana, engleza, thailandeza și japoneza, vor fi MC-uri pentru evenimentul de pe covorul roșu.

Premiile Blue Dragon Film atrag întotdeauna o linie stelară pentru galele sale. În trecut, invitați ultra cunoscuți precum Rain, TVXQ, Wonder Girls, KARA, IU, TWICE, MAMAMOO și, cel mai recent, SEVENTEEN, au încins atmosfera la maxim. Pentru ceremonia din acest an, MONSTA X, RabidAnce și BoA au fost desemnați ca artiști interpreți. Joo Won și Ivy, care joacă în musicalul „Ghost”, ar putea, de asemenea, să evolueze pe scenă.

Ediția 41 a Blue Dragon Film Awards va fi difuzată prin SBS și Naver TV. Kim Hye Soo și Yoo Yeon Seok vor găzdui ceremonia pentru al treilea an consecutiv. 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s