[Quiz] Cât de bine cunoașteți trupa VERIVERY?

This image has an empty alt attribute; its file name is FACEUS_DIY_Vehind_44.jpg

VERIVERY se bucură de o popularitate în creștere pe zi ce trece. Fiind un grup ce își produce propriile melodii, propriile videoclipuri și, mai recent, coregrafii, VERIVERY sunt idolii care indică clar că sunt „very” talentați. Sunteți siguri că îi cunoașteți? Dacă nu, acest quiz special vă va ajuta să aflați noi lucruri despre membri și personalitatea lor.


Când a debutat VERIVERY?
7 ianuarie 2019
VERIVERY a debutat pe data de 7 ianuarie 2019 cu primul mini-album „VERI-US” și melodia de titlu „Ring Ring Ring”.
9 ianuarie 2019
Image

Care este semnificația numelui fandomului – VERRER?
VERIVERY Lover
BETTER
ambele
click💜🤍

Semnificația cuvântului VERRER (베러) este „împreună vom fi mai bine”. Totuși, idolii au subliniat faptul că este și un joc de cuvinte: primele silabe ale cuvintelor „verivery lover” scrise în alfabetul coreean creează varianta în coreeană a numelui, care se citește ca cuvântul „better” din limba engleză.


Cine este membrul ce are cea mai mare responsabilitate la crearea videolicpurilor DIY a trupei?
Minchan
Gyehyeon
Dongheon
click💜🤍

Producătorul Hong Minchan este deja mult-respectat pentru abilitățile lui de editare video, oferind grupului posibilitatea de a se evidenția printre grupurile kpop cu videoclipurile DIY – videoclipuri ce sunt lansate la finalul promoțiilor pentru fiecare revenire. Minchan ia tot mai multe responsabilități, iar Jellyfish Ent. îi permite să-și exploreze liber talentul și imaginația, oferindu-i recuzita și aparatura necesară. Ceilalți membri iau și ei parte activă la producerea și filmarea videoclipurilor, dar rolul principal îi aparține lui Minchan.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRVR_FACEYOU_DIY_32.jpg


Care este pasiunea recentă a lui Yongseung?
învățarea cifrelor după virgulă a numărului π
memorarea tabelului elementelor chimice
rezolvarea cubului Rubik 7×7
click💜🤍

Yongseung este un geniu necunoscut. Fiind unicul copil în familie (de trei generații deja!), el a fost crescut să fie „copilul perfect al prietenei mamei”. Mereu își programează ziua până la mici detalii, are un comportament echilibrat, cel mai probabil situațiile jenante sunt ceva străin pentru el, are un calendar în care își notează fiecare eveniment („Dongheon-hyung, felicitări. Azi ai împlinit 8000 de zile”).

El știe pe de rost mai mult de 100 de cifre după virgulă ale numărului π și are o pasiune pentru tot felul de cuburi Rubik. Cea mai recentă „realizare” a fost rezolvarea completă a unui cub 7×7 (vedeți aici), deci următorul lui scop este memorarea completă a tabelului elementelor chimice (vedeți aici).


Cine este membrul favorit al maknae-ului Kangmin?
Gyehyeon
Yeonho
click💜🤍

Interacțiunea dintre acești doi colegi de trupă poate fi rezumată la „Kangmin caută disperat atenția lui Gyehyeon”. Încă de la prima revenire, maknae-ul trupei își făcuse un scop de a fi tot mai aproape de hyung-ul lui preferat, căutând să vorbească cu el tot mai mult, să-l îmbrățișeze și să-i dea pupici pe obraz, dar fiind respins de cele mai multe ori.


Cine este membrul ce a apărut la King Of Masked Singer?
Jo Gyehyeon
Ju Yeonho
click💜🤍

Ju Yeonho, vocalistul principal al grupului, este primul membru ce a participat la prestigioasa emisiune muzicală. Fiind primul idol din generația a patra care a venit la „King of Masked Singer”, Yeonho a reușit să cucerească audiența cu vocea lui calmă, dulce și bine antrenată, reușind să ajungă până în runda a doua a emisiunii. Este un rezultat destul de impresionant!


Ce poreclă are liderul Dongheon?
„Într-o relație cu pereții”
El chiar are o „relație” stranie cu pereții :)))) El nu va ezita să facă poze lipit de perete, o plăcere care va face fanii să-și dea ochii peste cap la un moment dat.
„Profesorul de Dans din Iad”
click💜🤍

În timpul participării la „Road To Kingdom”, VERIVERY a devenit cunoscut ca „grupul cu o sincronizare uluitoare și mișcări ca de cuțit”, semnificând că membrii depun tot efortul pentru a aduce pe scenă o coregrafie perfecționată la maxim, indiferent de gradul de dificultate. Show-ul de supraviețuire a dezvăluit publicului cum Dongheon îi ghidează pe membri în sala de practică, iar seriozitatea și agerimea lui, atenția la cele mai mici detalii, dar și abilitatea lui de a sincroniza 17 idoli + dansatori pe o scenă i-au adus liderului titlul de „Profesorul de Dans din Iad”.


Cine este membrul ce cunoaște cel mai bine limba engleză?
Yongseung
Kangmin
Hoyoung Bae
click💜🤍

Tipul ce a locuit fericit în Noua Zeelandă timp ce 10 ani vine în Coreea în vacanță, merge la audiție fără un scop stabilit, vrea să se întoarcă înapoi dar își pierde pașaportul și nu poate, și apoi află că a fost acceptat la companie. El rămâne, se antrenează, debutează ca idol. Însă îi ia 181 de zile de la debut până când Hoyoung Bae se adresează fanilor în limba engleză pentru prima dată, dezvăluind un accent kiwi mult prea drăguț pentru a fi ignorat~~ și i-a luat ceva timp până când a devenit tot mai încrezut să vorbească în fața camerei… complet diferit de restul colegilor de trupă, care și-au ales un nume englez și vorbesc engleză oricând le vine cheful^^


Ați aflat și ceva nou despre idolii de la Jellyfish? Cine v-a captat atenția mai mult?💜🤍

3 gânduri despre „[Quiz] Cât de bine cunoașteți trupa VERIVERY?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s