„Tale Of The Nine-Tailed” se încheie cu un rating uimitor

“Tale Of The Nine-Tailed” Goes Out On A High Note With Strong Finale Ratings

K-drama „Tale of the Nine-Tailed” a ajuns la sfârșit cu un rating absolut impresionant!

Conform celor de la Nielsen Korea, episodul final, difuzat în 3 decembrie, a înregistrat o medie națională de 5,785 procente. Acesta este al doilea record al serialului, primul fiind înregistrat la premiera sa din 7 octombrie, care a avut un procent de 5,804.

Distribuția super talentată a știut cum să țină urmăritorii cu sufletul la gură pe parcursul tuturor episoadelor atât prin povestea plină de farmec dar și prin jocul actoricesc fără cusur.

Acțiunea serialului îi prezintă pe Lee Yeon (interpretat de către carismaticul Lee Dong Wook), Nam Ji Ah (jucată de către Jo Bo Ah), și pe fratele vitreg al lui Yeon, Lee Rang ( Kim Bum). Cei trei se întâlnesc într-o ipostază mai puțin favorabilă: cei doi bărbați sunt vulpi legendare cu nouă cozi (gumiho), iar eroina principală este o producătoare de televiziune în căutare de legende urbane. De-a lungul poveștii lor, eroii principali sunt acompaniați de mai multe personaje mitice interesante.

Drama oferă lecție de viață care ne învață că totul în viață are un preț și că lucrurile pe care ni le dorim cu cea mai mare ardoare au cel mai scump preț. Totodată, serialul învață spectatorii și faptul că familia este întotdeauna cea mai importantă.

Voi ați urmărit serialul?

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s