YouTube dezvăluie care au fost cele mai vizionate videoclipuri k-pop de către coreeni anul acesta!

Și cum finalul anului este plin de statistici de pe toate platformele, haideți să vedem care melodii s-au aflat pe gustul majorității coreenilor în anul 2020!

Anul acesta a fost plin – o varietate mare de evenimente – COVID19 a afectat întreaga lume, iar în muzică, BTS a stabilit un record mondial plasându-și numele în topul Billboard chiar de mai multe ori.

Odată cu încheierea anului, YouTube a completat colecția celor mai vizionate videoclipuri muzicale în Coreea de Sud, începând cu 1 ianuarie până în 15 noiembrie și a listat primele zece dintre acestea! 

„Dynamite” de la BTS a fost cel mai vizionat videoclip muzical în Coreea. De la lansarea inițială pe YouTube în august a acestui an, melodia a obținut 111,1 milioane de vizionări în decurs de 24 de ore. BTS a devenit primul artist coreean care a ajuns pe locul 1 în Billboard „HOT 100”, atrăgând multă atenție pentru stabilirea unei noi etape în istorie.

În februarie, un alt videoclip muzical de la BTS a atras atenția. Este vorba de „ON Kinetic Manifestor Film: Come Prima”, care a apărut ca al treilea cel mai vizionat videoclip în Coreea.

Alături de BTS, „How You Like That” și „Lovesick Girls” de BLACKPINK au apărut pe al patrulea și, respectiv, al nouălea loc în topul primelor 10. „How You Like That” a stabilit un nou record pentru YouTube, deoarece a devenit videoclipul cu cea mai mare premieră în primele 24 de ore.

De asemenea, a fost clasat pe locul 1 printre primele 10 melodii populare de vară la nivel mondial în 2020. În plus, canalul de YouTube al trupei BLACKPINK a depășit 50 de milioane de abonați de la lansarea primului album întreg și a melodiei „Lovesick Girls” în luna octombrie.

„Any Song” de la Zico, lansată în ianuarie anul acesta, a fost pe locul al doilea, câștigând popularitate prin acompaniamentul său vesel de pian și versurile captivante. Multe vedete și publicul au participat, de asemenea, la „Any Song Challenge”, care a adus faimă cântecului.

Colaborarea dintre IU și Suga din BTS pentru melodia „Eight”, s-a clasat pe locul cinci, deoarece piesa a atras multă atenție, producția și versurile aparținând membrului BTS.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s