5 k-drame care vor avea premiera în decembrie și pe care trebuie să le urmăriți

Chiar dacă mai este puțin și acest an se va termina, asta nu înseamnă că trebuie să așteptăm până în 2021 pentru a vedea seriale coreene noi! Mai jos v-am pregătit 5 k-drame care vor avea premiera în decembrie și care sigur vă vor cuceri.

Haideți să vedem care sunt acestea!

1) “True Beauty”

Primul serial care va avea premiera în ultima lună din acest an este True Beauty, o producție promițătoare care are la bază webtoonul omonim.

Serialul spune povestea lui Lim Joo Kyung (jucată de Moon Ga Young), o elevă care are un complex de inferioritate în privința aspectului fizic și care se ascunde în spatele machiajului. Însă, viața linitiștă a protagonistei va fi tulburată de doi elevi fermecători și foarte diferiți ca personalitate. Unul dintre aceștia este Lee Su Ho (interpretat de Cha Eun Woo din ASTRO), un băiat rece, tăcut, iar celălalt elev se numește Han Seo Joon (jucat de Hwang In Yeop) și are reputația tipului rău, rebel, care fură inima fetelor.

„True Beauty” va avea premiera pe 9 decembrie.

2) “Mr. Queen”

Primul serial istoric din această listă, care promite multe râsete.

„Mr Queen” este o producție fusion istorică care spune povestea unui bărbat din timpurile noastre, al cărui suflet rămâne captiv în corpul unei regine din timpul dinastiei Joseon. Shin Hye Sun o interpretează pe Kim So Yong, regina în corpul căruia este prins sufletul lui Jang Bong Hwan. Rolul regelui Cheol Jong este jucat de Kim Jung Hyun. Deși pare un conducător naiv și ineficient, acesta are o latură puternică și încrezătoare pe care o ține ascunsă.

„Mr Queen” va avea premiera pe 12 decembrie.

3) “Secret Royal Inspector”

Secret Royal Inspector” este a doua k-dramă istorică din această listă și este una mai serioasă, deoarece are în vedere teme importante pentru societate, cum ar fi dreptatea, justiția și corupția.

Serialul spune povestea unui bărbat (interpretat de din INFINITE), care este inspector regal, o poziție unică în Dinastia Joseon. Inspectorii regali sunt oficiali guvernamentali care sunt numiți în mod special de către rege și trimiși sub acoperire în province pentru a asculta poveștile oamenilor și urmări persoanele corupte. Aceștia reprezintă vocea publicului și urechile regelui. De asemenea, nu își pot dezvălui adevărata identitate.

“Secret Royal Inspector” va avea premiera pe 21 decembrie.

4) “Lovestruck in the City”

Lovestruck in the City” este primul serial și singurul din lista noastră care va avea mai multe sezoane, iar primul sezon se numește My Lovable Camera Thief.

Serialul spune povestea reală a tinerilor care se luptă să supraviețuiască în orașul agitat. Park Jae Won (Ji Chang Wook) este un arhitect pasionat, care o place pe o fată numită „hoțul de camere”, deoarece i-a furat inima într-o noapte de vară cu un an în urmă. Lee Eun Oh (Kim Ji Won) este un agent de marketing independent, care adoptă un alter ego secret pe nume Yoon Sun Ah și ajunge să se îndrăgostească de protagonist.

“Lovestruck in the City” va avea premiera pe 22 decembrie.

5) “Marriage Lyrics, Divorce Composition”

Wath free Park Joo Mi (1972)'s dramas online free | Dramacool

Ultimul serial din listă este unul mai matur și are în vedere problemele cu care se confruntă un adult căsătorit.

Marriage Lyrics, Divorce Composition” spune povestea a trei femei fermecătoare, care se confruntă cu diferite necazuri și de asemenea trebuie să înfrunte problemele amoroase de cuplu. Pan Sa Hyun (Sung Hoon) este un avocat, care se îndrăgostește de soția lui Boo Hyw Ryung (Lee Ga Ryeong) după ce a văzut-o cântând la tobe. Cuplul nu are copii. Sa Pi Young (Park Joo Mi) este o producătoare pentru un show radio și soția lui Shin Yoo Shin (Lee Tae Gon), directorul departamentului de neuropsihiatrie de la spitalul la care lucrează. Sa Pi Young întotdeauna dă ce are mai bun pentru a avea grijă de casă, copii și soț. Lee Si Eun (Jeon Soo Kyung) este scenarista unui show radio și soția lui Park Hae Ryoon (Jeon Noh Min), decanul departamentului de teatru și film de la Universitatea Sun Jin. Cei doi sunt căsătoriși de 30 de ani.

Data exactă încă nu a fost dezvăluită, dar se știe că “Marriage Lyrics, Divorce Composition” va avea premiera în decembrie.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s