Fanii lui Kang Daniel sărbătoresc ziua acestuia de naștere prin donații

Fanii lui Kang Daniel îi sărbătoresc ziua de naștere într-un mod special.

De curând a fost dezvăluit faptul că fanii au făcut donații pentru a sărbători cea de-a 24-a aniversare a artistului, care va fi în data de 10 decembrie.

Pentru început, institutul Busan Coal Bank (care are sediu în orașul natal al lui Daniel) a primit o donație de 1210 de brichete de cărbune, număr care semnifică ziua acestuia de naștere.

Aceștia au explicat într-o declarație oficială gestul lor: „Anul acesta, la fel ca și anul trecut, sărbătorim ziua de naștere a lui Kang Daniel prin donații. Din cauza pandemiei cu COVID-19, avem parte de vremuri mai dificile. Nu am uitat de dorința lui Kang Daniel, că oamenii cărora le este frig în iarna rece, ar trebui să o poată petrece în căldură, iar Danity [fanii lui Kang Daniel] au făcut o donație de brichete de cărbune.”

Clubul a anunțat de asemenea faptul că a oferit suma de 1.210.000 de woni coreeni (aproximativ 1.116 de dolari) către oganizația preferată a cântărețului, Snail of Love, o organizație caritabilă care oferă tinerilor cu deficiențe de auz intervenții chirurgicale și aparate auditive.

„Sperăm că mulți oameni vor recunoaște influența pozitivă a lui Kang Daniel și că și ei se pot alătura acestor fapte bune”, au concluzionat ei.

Între timp, Kang Daniel se numără printre artiștii care vor fi prezenți la festivitatea „2020 The Fact Music Awards”, stabilită a avea loc în data de 12 decembrie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s