Minho confirmă apariția într-o nouă dramă alături de Ji Chang Wook și Kim Ji Won

SHINee’s Minho Confirms Special Appearance In Ji Chang Wook And Kim Ji Won’s Upcoming Drama

Rapperul principal din SHINee, Minho, a fost eliberat din armată pe 15 noiembrie, iar acum se pregătește să aibă o apariție specială în k-drama „Lovestruck în the City”, care va putea fi urmărită pe KakaoTV.

Artistul va juca alături de Ji Chang Wook și Kim Ji Won, având rolul lui Oh Dong Sik (un ofițer de poliție cu o experiență de trei ani, despre care se știe că este foarte grijuliu și înțelegător). Asemenea lui Park Jae Won (personajul jucat de către Ji Chang Wook), el va face vizite constante la secția de poliție în speranța de a prinde un hoț pe cameră.

Serialul ne va spune povestea modului în care tinerii din zilele noastre încearcă să-și găsească dragostea. Se subliniază modul în care relațiile pot avea multă profunzime, deși acțiunile se întâmplă rapid.

„Lovestruck in the City” este foarte așteptat, deoarece acesta va marca revenirea pe ecrane a lui Minho, avându-l ca regizor pe Park Shin Woo (anterior lucrând la proiecte, precum „It’s Okay to Not Be Okay” și „Don’t Dare to Dream (Jealousy Incarnate)”). Scenariul a fost scris de Jung Hyeon Jung („I Need Romance” și „Discovery of Love”).

Premierea acestui nou serial va fi în data de 22 Decembrie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s