3 lucruri despre pantofii Nike AF1 Para Noise 2.0 ai lui G-Dragon

Colaborarea recentă a lui G-Dragon din trupa Big Bang cu Nike, pentru lansareaw modelului de sneakerși Para Noise 2.0, a stârnit valuri nu numai în lumea K-Pop, dar și în lumea modei.

Aceste perechi de adidași extrem de râvniți sunt a doua versiune, după Para Noise 1.0. Cea de-a doua versiune este la fel de tare ca prima,  G-Dragon fiind una dintre cele mai influente icoane ale modei din lume, care nu a dezamăgit, oferind calitate, așa cum a promis.

Mai jos sunt trei lucruri de știut despre Para Noise 2.0.

Vrea ca bunicele și bunicii să îi poarte.

G-Dragon a declarat recent în timpul unui interviu că,  îi iubește enorm pe tinerii și hipsterii care îi poartă încălțămintea, dar căd orește ca generația mai în vârstă să poarte confortabil pantofii.

El a adăugat că, dacă ar întâlni o femeie în vârstă purtând o pereche de adidași Para Noise, probabil că s-ar opri să își facă un selfie cu ea.

2. Fanii și purtătorii de sneakerși au spus …

La auzul declarației sale că își dorește ca nu doar tinerii să-i poarte pantofii, mulți fani și purtători de adidași și-au exprimat îngrijorările cu privire la cât de dificil este poți obține o pereche, fără a plăti o sumă exorbitantă de bani pe acest model.

Unii din fani au comentat că ar dori să poarte încălțările, dacă și le-ar putea permite.

3. Prieteni și familie

La fel ca lansarea anterioară de la Para Noise 1.0, există și o ediție pentru familie și prieteni pentru ediția  2.0. Pentru 1.0, simbolul nike era în culoarea galben. 

Pentru ediția din acest an, ediția pentru familie și prieteni este o versiune complet roșie, cu un simbol Nike alb pe el. Relieful lateral „AIR” este galben.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s