Concertul de Anul Nou de la Big Hit va avea parte de prezența unor invitați speciali

Le concert de Big Hit Labels comprendra des performances spéciales de Halsey, Lauv et Steve Aoki

Agenția Big Hit Entertainment a făcut un anunț foarte incitant în legătură cu artiștii care vor participa la concertul de anul nou al Big Hit Labels.

După ce anterior a anunțat faptul că partea fizică a evenimentului este anulată, compania a revenit cu o nouă listă de participanți pe care fanii deja o adoră.

De asemenea, a fost dezvăluit faptul că spectacolul va oferi și un tribut regretatului Shin Hae Chul. Acesta a fost un cântăreț/ compozitor emblematic care a inspirat generațiile tinere cu muzica și creativitatea sa. Artistul va fi readus la viață printr-o metodă inedită și modernă, și anume inteligența artificială (AI), tehnologia hologramelor. În acest mod se vor face auzite cunoscutele melodii „To You” și „Do You Really Want?”.

„Am pregătit un spectacol tribut în memoria regretatului Shin Hae Chul, care a respins gândirea de tip stereotip și nu a ezitat să se confrunte cu provocări pentru a aduce confort tuturor celor care treceau prin dificilul și apaticul an 2020. Pregătim acest lucru de mult timp, pentru a creea un spectacol de neuitat care leagă timpul, spațiul și generația de muzică.” -Big Hit

Concertul 2021 NEW YEAR’S EVE LIVE va avea loc în 31 decembrie, ora coreeană 21:30, și la el vor participa artiști care se află sub îndumarea Big Hit (Lee Hyun, BUMZU, NU’EST, BTS, GFRIEND, TXT, ENHYPEN) dar și invitați speciali (Halsey, Lauv, Steve Aoki).

Biletele pot fi achiziționate de pe Weverse până la ora 23 din ultima zi a anului.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s