Dispatch dezvăluie cum a decurs „MAMA 2020”

Image

Se pare că cei de la Dispatch nu au fost fericiți cu explicația oferită de Mnet, așa că au dezvăluit propriile informații.

În data de 6 decembrie, în timpul ceremoniei muzicale, o postare pe rețelele de socializare a ajuns virală. Mesajul era următorul: „Am auzit de la un prieten de-al meu că nu există săli de așteptare (destinate artiștilor) la MAMA. Managerii artiștilor așteaptă în parcare (în timp ce idolii se află în mașini).” Mai multe pagini destinate idolilor au început să posteze poze cu preferații lor coborând din mașini, stând lângă mașini, unii chiar făcându-și machiajul în picioare în timp ce afară erau raportate 2˚C.

Postul de televiziune Mnet a oferit o declarație despre ce s-a întâmplat, dar tabloidul Dispatch are alte informații.

Dispatch a dezvăluit că, în timp ce cateringul a fost amenajat în afara sălilor de așteptare ale actorilor, idolilor li s-au dat instrucțiunile că pot folosi cafeneaua/restaurantul comun din interiorul clădirii. Dar aceștia au decis că este mai bine să mănânce în mașini, așa că majoritatea au mâncat doar burgeri sau mâncare instant.

Clădirea pe care au decis să o folosească pentru eveniment era în construcție, astfel încât se putea folosi doar o parte din ea, acesta fiind motivul principal pentru lipsa de zone de așteptare. Decizia de a folosi acea clădire a fost pusă sub semnul întrebării. Dispatch susține că informațiile au fost împărtășite de reprezentanții idolilor (nu au declarat un nume).

S-a spus că un grup și un cântăreț solo au avut săli de așteptare în timp ce restul așteptau în mașini. Participanții nu au avut voie să folosească baia din interiorul clădirii așa că s-au folosit băi publice. Unele grupuri au închiriat camere sau săli de așteptare din apropierea clădirii.

 

Sursa: twitter

Un gând despre „Dispatch dezvăluie cum a decurs „MAMA 2020”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s