Mnet răspunde criticilor după ce idolii K-pop au fost văzuți așteptând în parcare înainte de „MAMA 2020”

Mnet oferă o declarație după noul scandal.

În data de 6 decembrie, în timpul ceremoniei muzicale, o postare pe rețelele de socializare a ajuns virală. Mesajul era următorul: „Am auzit de la un prieten de-al meu că nu există săli de așteptare (destinate artiștilor) la MAMA. Managerii artiștilor așteaptă în parcare (în timp ce idolii se află în mașini).” Mai multe pagini destinate idolilor au început să posteze poze cu preferații lor coborând din mașini, stând lângă mașini, unii își făceau machiajul în picioare în timp ce afară erau raportate 2˚C.

Un reprezentant al postului de televiziune, Mnet, a oferit următoarea declarație:

Au existat doar două clădiri cu o construcție finalizată la Pachu Contents World, unde a avut loc „MAMA 2020”. Dacă ar fi să oferim tuturor celor prezenți săli de așteptare separate, am avea nevoie de mai multe clădiri; dar în mod realist, acest lucru nu a fost posibil, deoarece nu au existat suficiente clădiri finalizate. Mai mult, nu le-am putut cere oamenilor să aștepte în locații îndepărtate, deoarece era o transmisie live și, așadar, a trebuit să le cerem artiștilor prezenți să aștepte în parcare pentru a ține pasul cu măsurile de prevenire COVID-19.

În cazul artiștilor care au cântat, scenele lor au fost realizate cu metode de pre-înregistrare, astfel încât au fost deja în interiorul clădirii, iar în ziua evenimentului nu a cântat nimeni, deci nu au existat nici repetiții. Așa că le-am cerut muzicienilor înțelegere. Cântăreții au fost rugați să aștepte în parcare până când le venea rândul, apoi au intrat în clădire și au folosit câteva săli de așteptare disponibile înainte de a urca pe scenă. Prezentatorii nu au știut despre problema clădirilor și, prin urmare, aveau nevoie de mai mult timp pentru a trece prin scenariu și pentru a memora procesul evenimentului. Nu au existat multe persoane care  au înmânat premiile și astfel am putut să-i ținem într-o singură clădire pentru a respecta măsurile de prevenire COVID-19 și, astfel, pentru a preveni contactul apropiat, am putut să împărțim sălile de așteptare.

A fost disponibil catering atât pentru muzicieni, cât și pentru prezentatori. Pentru cântăreți, aceștia puteau accesa cateringul în timp ce așteptau în camerele care le erau puse la dispoziție înainte de a urca pe scenă. 

Cu toate acestea, probabil că abordarea controversată a situației de către postul de televiziune și criticile puternice ale internauților nu vor dispărea prea curând.

Sursă

 

2 gânduri despre „Mnet răspunde criticilor după ce idolii K-pop au fost văzuți așteptând în parcare înainte de „MAMA 2020”

  1. mariagrafu

    PACAT CA OAMENI NU INTELEG CA TOTUL A FOST FACUT CA SA PREVINA SITUATIILE CU INFECTAREA … Au explicat destul de clar , nu cred ca acest subiect ar trebui continuat

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Dispatch dezvăluie cum a decurs „MAMA 2020” | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s