MONSTA X filmează în casă + își arată dragostea infinită pentru mâncare!

Watch: MONSTA X Shows Their Everyday Dorm Lives And Endless Love Of Food

Monștrii la mâncat! Pasiunea cea mai mare, după sport, a membrilor MONSTA X, este să mănânce în cantități industriale! Și dieta cu carne priește la construcția mușchilor lor!

La emisiunea „The Manager” de pe postul MBC, cei doi manageri ai MONSTA X, Park Joon Hyung și Seo Deok Joon, s-au prezentat publicului. Aceștia au povestit că Shownu, Joohoney și Hyungwon au un apartament comun, împreună cu managerul lor, în timp ce Kihyun, Minhyuk și I.M locuiesc în alt apartament din același bloc, la alt etaj. Managerii au mai dezvăluit: „Membrii devin sensibili și răutăcioși atunci când nu li se oferă mâncare”.

Imaginile filmate cu MONSTA X au început cu o dimineață normală în primul apartament. Shownu s-a trezit  și a început să facă stretching, în timp ce Joohoney a făcut flotări imediat după ce s-a dat jos din pat. Cei doi s-au întâlnit apoi în sufragerie și au discutat despre ce să mănânce la micul dejun. Joohoney s-a îndreptat spre bucătărie să gătească niște carne de vită și a făcut și bibimbap. În plus, idolii au mai comandat și picioare de porc și și-au completat micul dejun super greu pe bază de carne. Managerul Park Joon Hyung a spus că membrilor MONSTA X le place să mănânce carne în orice moment și la orice masă.

Acompaniați și de Hyungwon, ultimul care s-a trezit, aceștia au deschis televizorul pentru a se uita la “Music Core” unde evoluau colegele lor de agenție WJSN cu “Hmph!. Cei trei și-au convins managerul să danseze,  și apoi au sărit și ei în joc.

Pentru fanii MONSTA X acest tip de comportament al idolilor nu este ceva necunoscut, deci filmarea pare extrem de autentică și naturală.

Apartamentul celor patru de mai sus este apartamentul celor care sforăie. În apartamentul „intelectualilor” care nu sforăie, Kihyun, Minhyuk, și I.M, cei trei au mâncat tot carne , gătită de „mama” grupului, Kihyun, dar discuțiile lor au abordat teme complet diferite. Idolii s-au uitat la știrile despre alegerile americane, au discutat știri de pe internet despre știință. După ce a văzut filmările respective, Joohoney a întrebat de ce discută asemenea subiecte la micul dejun, făcându-i pe cei din studioul de fillmări al emisiunii să râdă cu poftă.

Episodul a dezvăluit, de asemenea, imagini cu Joohoney, Hyungwon și cei doi manageri ai lor jucând baseball pe ecran, cu Shownu care face exerciții în studioul său personal și cu Minhyuk și Kihyun care se bucură de hobby-urile lor,  personalizarea obiectelor și, respectiv, creșterea plantelor.

“The Manager” a arătat și filmări cu MONSTA X de la  “Music Core”. Song Mino de la WINNER, prietenul lui Joohoney, a vizitat trupa, iar Honey l-a convins să filmeze împreună pentru provocarea “Love Killa” de pe TikTok.

La prânz, grupul a mâncat pui în sala de așteptare. Shownu a decis să aștepte până după spectacolul lor pentru a mânca, pentru că a vrut să-și păstreze abdomenul cât mai definit posibil pentru costumele sale revelatoare. Personalitățile din studioul emisiunii „The Manager” au fost  uimiți de disciplina liderului MONSTA X. Odată ce filmările s-au terminat, Shownu s-a așezat să mănânce după pofta inimii.

sursa: soompi

 

3 gânduri despre „MONSTA X filmează în casă + își arată dragostea infinită pentru mâncare!

 1. youabby

  Sunt asa simpatici!am vazut mai multe secvente pe net si s-a glumit si pe seama masutelor la care mancau cele doua grupuri 🙈 si la ordinea din cele doua dormitoare 🙈
  Iar Shownu dupa ce a terminat spectacolul,manca asa cu un apetit ca Kihyun i-a atras atentia ca sunt 12 camere de filmat acolo care il filmeaza.dar el n-avea nici o treaba!!🤣
  Mi-a facut placere sa vad o bucatica din viata lor privata, le doresc sa aiba parte de tot ce-i mai bun sì ma bucura mult premiile care le-au primit in ultima perioada!Succes baieti! 😍

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s