Scandal după premiile „Mnet Asian Music Awards”!

Image

Se pare că „MAMA”  nu a scăpat nici în acest an de scandalurile de după show.

În data de 6 decembrie, în timpul ceremoniei muzicale, o postare pe rețelele de socializare a ajuns virală. Mesajul era următorul: „Am auzit de la un prieten de-al meu că nu există săli de așteptare (destinate artiștilor) la MAMA. Managerii artiștilor așteaptă în parcare (în timp ce idolii se află în mașini).”

Image

Mai multe pagini destinate idolilor au început să posteze poze cu preferații lor coborând din mașini, stând lângă mașini, unii își făceau machiajul în picioare în timp ce afară erau raportate 2˚C.

Image

În data de 7 decembrie, „MAMA” a continuat să atragă atenția, deoarece publicația Newsen a dezvăluit că artiștii care au participat la spectacol că nu au primit o sală de așteptare și trebuie să aștepte în mașini până când vor fi chemați pe scenă pentru a primi premiile.

A fost dezvăluit că artiștii au fost dispuși să renunțe la camerele de așteptare ca o măsură împotriva coronavirusului. Dar lucrurile s-au aprins când tabloidele din Coreea de Sud au dezvăluit că prezentatorii ceremoniei (actori sau modele) au avut săli de așteptare private și mâncare.

Încă nu există o declarație din partea organizatorilor sau a postului TV.

 

5 gânduri despre „Scandal după premiile „Mnet Asian Music Awards”!

 1. Speedy👑🎶😈

  MAMA a fost mereu in scandaluri si controverse deci nu e nimic surprinzator.
  Pe de o parte chestia cu asteptatul in masina din cauza ca e pandemie si bla bla e de inteles, dar in acelasi timp nu stiu cat puteau sa ofere cate o camera pentru fiecare artist care a cantat, pt ca era destul de mare numarul. E de inteles de ce prezentatorii au avut tratament special, dar nu faci asa ceva. Macar de duceai si artistilor un ceai o cafea, apa, suc la masini etc. Sau programai astfel incat artistul care urmeaza sa cante sa stie la ce ora intra si sa ajunga cu jumatate de ora inainte….sau daca erau atat de speriati de covid, nu mai organizau evenimentul fizic, in faceau online, gratis sa il vada tot poporu (cum oricum l-au vazut 90% din cei ce s.au uitat), sau nu il mai organizau pt ca oricum la ce scandaluri au avut…

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: Mnet răspunde criticilor după ce idolii k-pop au fost văzuți așteptând în parcare înainte de „MAMA 2020” | K-POP ROMÂNIA

 3. Pingback: Dispatch dezvăluie cum a decurs „MAMA 2020” | K-POP ROMÂNIA

 4. Pingback: Scandaluri şi controverse din 2020 | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s