Idolul care și-a făcut poze cu panourile publicitare pentru ziua lui de naștere după „MAMA 2020”

Fanii K-pop sunt obișnuiți deja să comande panouri publicitare pentru zilele de naștere ale idolilor, puse în stațiile de metrou sau de autobuz din Seul. Uneori, aceștia au șansa ca idolii respectivi să își și viziteze afișele.

Pe 5 decembrie, SooBin din TXT și-a sărbătorit ziua de naștere (el a împlinit 21 de ani după metoda de calcul coreeană a vârstei).  Idolul a primit multe mesaje și a fost înconjurat de gesturile de  iubire ale fanilor săi.

Pentru a-și arăta recunoștința, SooBin a postat pe contul oficial de Twitter al grupului poze cu el lângă panourile puse de fani, după premiile „MAMA 2020”.

Se pare că idolul nu a vizitat unul,  ci patru afișe, și a adorat cadourile fanilor,  dacă este să ne luăm după poza de mai sus, în care sare de bucurie.

Fanii au fost cu atât mai impresionați cu cât Soobin a vizitat locațiile noaptea târziu, după ce a încheiat filmările pentru festivitatea „MAMA 2020”, unde grupul din care face parte a câștigat titlurile  „Favourite Dance Performance Group” și „Worldwide Fans’ Choice” .

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s