“Run On”, drama lui Im Siwan, arată deosbirile dintre cele 2 cupluri din serial

“Run On” Shares Differences Between The Two Couples Of The Drama

Im Siwan, Shin Se Kyung,  Sooyoung din Girls’ Generation, și Kang Tae Oh vor juca împreună pentru a prezenta 2 cupluri complet diferite în K-drama “Run On”!

„Run On” este despre oamenii care încearcă să se conecteze între ei în propriile limbi după ce au trăit în lumi diferite și la ritmuri diferite. Im Siwan va juca rolul lui Ki Sun Kyum, un fost atlet  care se retrage după un eveniment care îi schimbă viața și devine agent sportiv. Shin Se Kyung va juca rolul lui Oh Mi Joo, o traducătoare de filme străine aventuroasă.

Sooyoung o va juca pe Seo Dan Ah, CEO-ul ambițios al agenției sportive, care crede că singura modalitate de a eșua este să nu încerci deloc. Kang Tae Oh îl va interpreta pe Lee Young Hwa, un student la arte popular care este chipeș, amabil și fermecător.

La fel ca personalitățile lor unice, cei patru vor prezenta diferitele dinamici ale relației. Iată principalele diferențe dintre cele două cupluri.

Ki Sun Kyum cel plat și înflăcărata Oh Mi Joo

Ki Sun Kyum este cineva care nu își pierde calmul. De fapt, el este uneori atât de calm încât pare a fi lipsit de orice emoții, tulburând oamenii din jurul său. Oh Mi Joo este opusul lui. Are un temperament exploziv și nu tolerează nimic care o enervează. Va fi interesant să vedem de ce Ki Sun Kyum a contactat-o, în ciuda faptului că nu simpatizează ușor cu ceilalți. Spectatorii pot aștepta cu nerăbdare să vadă cum se dezvoltă parteneriatul lor și schimbările pe care le experimentează pe măsură ce se apropie unul de altul.

Seo Dan Ah, o femeie a dorințelor, și Lee Young Hwa, un bărbat care nu dorește pe nimeni.

În dramă, Ki Sun Kyum și Oh Mi Joo vor descoperi încet cum să-și exprime sentimentele și să comunice între ei. Cu toate acestea, relația dintre Seo Dan Ah și Lee Young Hwa începe cu procesul de recunoaștere a sentimentelor celuilalt.

Seo Dan Ah, o femeie ambițioasă cu o mentalitate de afaceri, super capabilă și care reușteșe să îl ghicească perfect pe Lee Young Hwa, un individ greu de citit. Acesta se apropie de ea cu entuziasm și nervozitate, trecând-o prin momente limită și determinând-o să ridice ziduri de apărare în jurul ei. Relația lor va fi plină de chimie, dar contondentă. Spectatorii pot aștepta cu nerăbdare să vadă cum farmecele dulci și naturale ale lui Lee Young Hwa vor deschide inima rece a lui Seo Dan Ah, care nu s-a mai deschis niciodată pentru nimeni.

“Run On” are premiera în 16 decembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s