Actori care au mărturisit că le plac femeile care mănâncă bine

Care este tipul vostru ideal?

Pentru unii, idealul este cineva cu care pot relaționa cu ușurință. Pentru alții, este doar o persoană de care se simt atrași. Și pentru alții, inclusiv unele vedete K-Pop, este vorba de persoanele care mănâncă bine.

Sună cam ciudat? Este o vorbă din bătrâni, care spunea că oamenii care mănâncă bine sunt cel mai probabil sănătoși. Dar, dacă reflectăm puțin, dacă partenerul tău mănâncă bine, îți face și ție poftă de mâncare și pasiunea pentru mâncat poate fi un lucru pe care îl aveți/ faceți în comun.

Întotdeauna depinde de gusturile fiecăruia/fiecăreia. Mai jos aveți patru actori sud-coreeni care au dezvăluit că le plac femeile care mănâncă bine.

Lee Dong Wook

Nu știm dacă fosta lui iubită, Suzy, mânca bine, dar, în timpul întâlnirii cu fanii lui, „4 My Dear”, Lee Dong Wook le-a comunicat tuturor celor care erau prezenți că toți erau tipul său ideal. El a declarat că toți erau tipul său ideal, deoarece tipul său ideal era cineva care … mănâncă bine, este înțeleaptă și comunică ușor.

Bineînțeles, acest lucru a atras urale din partea mulțimii.

 

Yeo Jin Goo

Yeo Jin Goo a vorbit odată despre modul în care are tendința de a nu-și exprima emoțiile prea des, motiv pentru care tipul său ideal este cineva care are mult aegyo, cineva care zâmbește și râde mult și mănâncă bine.

Hyun Bin

În timpul unui interviu din trecut, Hyun Bin a declarat că tipul său ideal este cineva care poate  înțelege cariera sa de actor, adăugând în același timp că îndrăgește femeile care mănâncă bine  și că acestea sunt tipul său ideal.

Jang Ki Yong

În timpul interviului său cu revista sud-coreeană Ilgan Sports, Jang Ki Yong a declarat că tipul său ideal este o femeie ușor dolofană și care mănâncă extrem de bine.

 

Sursa: kpopmap

Un gând despre „Actori care au mărturisit că le plac femeile care mănâncă bine

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s