Jungwoo din NCT a fost pozat fumând

Photos of NCT Jungwoo Smoking Leaked

Poze cu Jungwoo din NCT în timp ce fuma afară s-au răspândit cu viteza luminii pe internet.

Vocalistul și dansatorul principal din  NCT U și NCT 127, în vârstă de 22 de ani, s-a trezit că niște poze ale sale, inițial distribuite pe forumurile unei comunități online din Coreea de Sud, și-au făcut repede drumul către Twitter, unde a început să se răspândească rapid printre fanii NCT și fanii K-pop în general.

Fotografiile cu el fumând au devenit rapid virale pe Twitter. Opiniile despre fumatul membrului NCT sunt împărțite. Unii spun că, în calitate de idol, el ar trebui să aibă o influență bună asupra audienței sale tinere și impresionabile prin faptul că nu fumează, cel puțin în public. Alții spun că fumatul este pur și simplu rău pentru sănătatea sa și că, în calitate de idol care cântă și dansează constant, cântatul îi poate îngreuna jobul.

Photos of NCT Jungwoo Smoking Leaked

A fost însă și multă lume care a sărit în apărarea lui Jungwoo. Unii au afirmat că este adult și că poate face tot ce își dorește, deoarece este la vârsta la care își lua propriile decizii. Alții au transformat situația într-una plină de umor, spunând că este extrem de amuzant cum Jungwoo este cunoscut pentru aegyo-ul său, dar arată extrem de masculin în timp ce fumează.

Jungwoo nu este primul membru NCT care a fost prins că fumează. Pe 1 octombrie, membrul NCT Lucas a fost surprins fluturând accidental un pachet de țigări în timpul unui Live pe Instagram. În timpul emisiei live, trei membri NCT și WayV s-au filmat din mașină, pentru a discuta cu fanii după o zi pe plajă. 

NCT Lucas Accidentally Flahses Cigarette Box During Instagram Live

În timpul live-ului, cei trei idoli au ascultat și cântat cântece chinezești. În timp ce trio-ul trăia muzica din mașină, Lucas a început să ridice entuziasmat mâinile în aer. Fără să își dea seama,  el avea încă pachetul de țigări în mâinile sale. Curând și-a dat seama de ceea ce făcuse și s-a blocat. El s-a mutat repede din cadru, lăsându-i pe colegii săi să preia Live-ul pentru o clipă. Apoi s-a întors în cadru, născându-se astfel speculații că ar ascunde cutia de țigări.

Nu a fost prima dată când Lucas a fost surprins având la el pachetul de țigări. Anterior, în timpul unei întâlniri online cu fanii, Lucas a fost văzut cu un pachet de țigări care îi ieșea din buzunarul bluzei. Se speculează că el a observat țigările din buzunarul său în timpul apelului, deoarece apoi și-a ridicat brațul pentru a acoperi buzunarul.

NCT Lucas Accidentally Flahses Cigarette Box During Instagram Live

Ce părere aveți despre acest subiect? 

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s