Rain dezvăluie primul grup de băieți al companiei sale: Ciipher!

Rain Reveals Rain Company’s First Boy Group Ciipher

Cum ați pronunța în limba engleză „Ciipher„? Rain le-a pregătit o mare surpriză fanilor K-pop și a dezvăluit că agenția lui va lansa curând un grup de băieți!

Să îi numim deja „băieții lui Rain”? Vă imaginați câți tineri visează să lucreze cu Rain, dar aceștia chiar reușesc să își îndeplinească visul! Pe 9 decembrie, cântărețul și actorul a încărcat o postare misterioasă care promitea că va da „vești bune” la prânz a doua zi.

Fidel cuvintelor sale, pe 10 decembrie, Rain și-a prezentat primul grup de băieți Ciipher! Pe contul său de Instagram, el a încărcat o imagine a grupului de băieți format din șapte membri și a scris ca legendă: „Emoționat să prezint prima trupă de băieți CIIPHER a Rain Company în episodul de astăzi al sezonului SeasonBSeason! Nu ratați !! „

O sursă de la Rain Company a transmis: „Ciiper își propune să debuteze la începutul anului viitor. Mai multe informații despre membri vor fi publicate ulterior pe site-ul oficial. Aceștia vor apărea pentru prima dată pe canalul YouTube Rain, SeasonBSeason, astăzi.

Potrivit surselor, Ciipher se pregătește să debuteze de aproximativ trei ani, iar majoritatea membrilor au participat la un program de audiție și/sau au fost stagiari la agenții mari.

Printre membrii au apărut în programele de supraviețuire se numără Park Sungwon din „Under Nineteen”, Kil Dohwan de la „YG Treasure Box”, Moon Hyun Bin de la  „Produce 101” și Choi Seokwon de la „ No Mercy ”.

Rămâneți pe aproape! Vom reveni cu mai multe informații.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s