Shin Hye Sun și Kim Jung Hyun vorbesc despre experiența de a lucra împreună în „Mr. Queen”

Shin Hye Sun And Kim Jung Hyun Talk About Teaming Up For New Drama “Mr. Queen”

Shin Hye Sun și Kim Jung Hyun au împărtășit cu publicul experiența de a juca împreună în serialul istoric „Mr. Queen”!

Shin Hye Sun o interpretează pe Kim So Yong, regina Joseon care posedă sufletul lui Jang Bong Hwan, un șef care lucrează pentru Blue House. Kim Jung Hyun îl portretizează pe Regele Cheoljong, care pare a fi un rege slab de înger și ineficient pe dinafară, dar este mult mai puternic și inteligent decât pare.

În data de 9 decembrie, cei doi actori au participat împreună cu regizorul Yoon Sung Sik la o conferință de presă online. Regizorul a început prin a spune: „Aptitudinile actoricești ale lui Shin Hye Sun aduc personajul lui So Yong la un nou nivel. Aceasta interpretează o tipologie nouă pentru care ar trebui să fiți entuziasmați.”

Apoi, a continuat: „Sincer, credeam că Cheoljong va fi un personaj greu de portretizat. Acesta își ascunde durerea din copilărie pe care o poartă permanent în suflet. Este un personaj foarte complex și dificil. Știam deja că Kim Jung Hyun este un maestru al actoriei, dar acest lucru mi-a fost din nou adus la cunoștiință.”

În ceea ce privește diferența dintre serial și producția chinezească originală, Yoon Jung Sik a declarat: „Când ne aflam în faza incipientă, ne-am gândit să folosim contextul în care sufletul unui bărbat feminizat acaparează corpul unei regine. Restul povești este total diferit.”

„Mr. Queen” reprezintă primul serial istoric în care joacă Shin Hye Sun. Aceasta a mărturisit: „Aveam această idee fantezistă de a purta hanbok și de a vorbi cu acel ton al vocii specific dramelor istorice, iar acum am putut să-mi îndeplinesc visul de a îmbrăca un hanbok. Fac lucruri care ar părea complet neadecvate pentru unii oameni din dinastia Joseon, dar sunt portretizate într-o manieră amuzantă.”

Actrița a continuat: „Scenariul mi-a indus două sentimente. A fost foarte plăcut de citit, dar și incitant. M-am gândit că ar fi plăcut și de vizionat în calitate de telespectator. Pe de altă parte, părea foarte dificil atunci când mă gândeam cum va fi dacă voi accepta rolul. Am crezut că îmi va fi greu să vorbesc, să merg, chiar și să respir.”

Shin Hye Sun a mai dezvăluit: „Am realizat că voi regreta dacă refuz această oportunitate și că voi fi tristă atunci când voi vedea pe altcineva în rolul meu. Am vrut să îmi permit să mă detașez puțin”.

Kim Jung Hyun a spus: „Am vrut să încerc un proiect amuzant. Obișnuiau să fie foarte multe drame istorice realiste la televizor când eram copil, dar acea modă a cam trecut. Am avut un sentiment nostalgic cu privire la acest tip de producție, motiv pentru care m-am alăturat echipei ‘Mr. Queen’.”

Acesta a adăugat: „Credeam că îmi va fi greu să interpretez personajul. Shin Hye Sun este o actriță uimitoare, am vrut să lucrez alături de ea.”

Shin Hye Sun a mărturisit că Kim Jung Hyun s-a pregătit foarte mult pentru rolul său: „În timp ce repetam, am sfârșit contemplând un timp îndelungat alături de el.” Actrița i-a lăudat jocul actoricesc, spunând: „El se comportă diferit atunci când e cu mine și atunci când e cu alte persoane. Am rămas impresionată de maniera aceasta, de parcă ar interpreta două roluri complet diferite. Cred că oamenii se vor îndrăgosti de carisma celor două personalități ale lui Cheoljong.” În plus, aceasta l-a numit pe actor un maestru al improvizației.

Kim Jung Hyun a povestit: „Așa cum mi-am imaginat prima dată, este o actriță cu adevărat talentată și minunată. De asemenea, ea emană un sentiment de stabilitate, fapt ce mi-a permis să mă distrez în timpul filmărilor. Este așa de atentă încât cred că ar fi o experiență plăcută să lucrăm împreună și pentru un alt proiect.”

Serialul „Mr. Queen” va avea premiera în data de 12 decembrie.

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s