V din BTS devine cel mai căutat idol masculin din Japonia în 2020.

De-a lungul anului 2020, V, membru al grupului BTS, și-a dovedit popularitatea în Japonia sub diferite forme, arătând că este vrednic să poarte titlul de „Reprezentant al K-pop-ului”. 

Taehyung, sub numele de scenă V, a dat startul anului făcând istorie, devenind primul solist coreean care a ajuns numărul 1 în topul iTunes din Japonia cu prima sa melodie solo intitulată „Sweet Night”. Într-o recenzie a baladei mizicale, Yahoo Japonia l-a numit pe artist  „Regele absolut al K-pop-ului”,  adăugând o altă poreclă vastei sale liste de titluri ce se află în continuă creștere.

Mai mult decât atât, numeroase surse din mass-media din Coreea au scris despre faptul că Taehyung a fost constant „Cel mai celebru idol coreean/ străin” reprezentat în graficul lunar de clasificare al Twipple (Twitter-ul japonez) pe tot parcursul anului. De asemenea, V a fost unul dintre cele mai discutate subiecte din țară, întrucât a luat cu asalt tendințele cu fiecare apariție a sa, fie prin lansarea de noi melodii, fie prin activități promoționale, spectacole sau postări pe rețelele de socializare.

 
 

Datorită dragostei nemărginite pe care fanii japonezi i-o poartă artistului, Japonia este poreclită cu drag „Tae Tae Land ( țara lui Tae Tae)”.

Conform mai multor surse, V este cel mai bine vândut idol din țară. De multe ori, fanii au remarcat că este incredibil de dificil să achiziționeze produse cu numele artistului, deoarece acestea se vând într-un ritm frenetic. Mii de fani au fost, de asemenea, văzuți adunându-se pentru a urmări reclamele afișate de ziua de naștere a idolului și chiar strângându-se pentru a face selfie-uri cu bannerele sale.

 
 

Pe lângă afecțiunea copleșitoare a fanilor pentru vedetă, popularitatea lui V este evidentă și prin rapoartele media, dar și prin puterea de marketing pe care o deține.

La începutul acestui an, versiunea japoneză a unei cărți cu care artistul a fost surprins odată a fost lansată cu titlul de  „Cartea preferată a lui V”. După lansare, a devenit un succes comercial consolidând din nou puterea incontestabilă a mărcii idolului. 

Mai mult, în ciuda rolului său de personaj secundar, TBS, unul dintre cele mai vizionate posturi de televiziune din Japonia, a făcut publicitate difuzării seriei de debut a lui V, intitulată: „Hwarang ”, cu fragmente ce îl reprezentau pe artist. Presa coreeană a spus că popularitatea lui V este unul dintre factorii cheie pentru ratingul ridicat și recenziile pozitive ale dramei.

 
 

Sursa

2 gânduri despre „V din BTS devine cel mai căutat idol masculin din Japonia în 2020.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s