Au apărut noi informații referitoare la dosarul de prostituție în care este implicat Seungri, fost membru al Big Bang

Leaked chat alleges former K-pop star Seungri provided escorts to business  partner on Indonesia trip in 2014 | Coconuts Jakarta

Pe data de 10 decembrie, Seungri a participat la cel de-al patrulea proces. Trei martori intitulați „A”, „B” și „C” au aparut în fața instanței pentru a depune mărturie în ceea ce privește acuzațiile de solicitare și furnizare a serviciilor de prostituție.

In cursul audierii, un prieten apropiat al artistului, „A”, și el membru al grupului problematic de pe KakaoTalk, a aparut ca martor în fața tribunalului militar. „A” a fost chemat pentru depune mărturie privind aspectele legate de acuzatiile care i se aduc lui Seungri: solicitarea serviciilor și furnizarea de prostituție și încălcarea legilor privind hărțuirea sexuala.

„A” a recunoscut că a luat parte și a trimis prostituate clienților japonezi dar a menționat că: „Am primit ordin de la Yoo In Suk (fostul partener de afaceri a lui Seungri.” și a negat acuzatia conform căreia Seungri ar fi luat parte în acel proces.

De asemenea, Seungri a cerut șansa de a-i adresa personal prietenului său câteva întrebări. Instanta a aprobat cererea artistului, acesta primind dreptul la cuvant: „Suntem prieteni de aproape zece ani, așa ca mi se pare o situație neplăcută că ne întalnim într-un loc ca ăsta… L-am ajutat pe A pentru ca el iși dorea să devină actor. Și părinții lui m-au îndrăgit.”

Apoi, si-a amintit evenimentele care au avut loc imediat după izbucnirea scandalului „Burning Sun”. Potrivit lui Seungri, era o presiune foarte mare din partea politiei in primele faze ale audierilor.

Apoi, fostul membru Big Bang l-a întrebat pe „A” de ce a permis poliției să întocmească rapoarte care ii contraziceau declarațiile inițiale. „A” a răspuns ca și el a a simțit o presiune copleșitoare în timpul interogatoriului inițial. Apoi a aspus că era preocupat cu propriile acuzații penale care i se aduc și nu putea să acorde mai multă atenție cazului lui Seungri.

Martorul „B”, a declarat în fața instanței că în septembrie 2019, a prestat servicii sexuale în locuința lui Seungri: „La început, nu știam că este locuința lui Seungri. Mi-am dat seama că e casa lui cand am ajuns și am văzut ca era și el acolo. Mi-am primit banii de la o a treia persoană. Seungri mi-a platit taxiul cu care m-am dus acasă.”

Aceasta a mai adăugat că a prestat servicii sexuale pentru un client japonez de-a lui Seungri la un hotel din Yongsan, Seul in decembrie, 2015.

Cu toate acestea, avocatul lui Suengri a negat acuzațiile aduse: „Nu are nici un sens faptul că a aflat că e casa lui Seungri după ce a ajuns acolo. Seungri nu știa ca „B” este o prostituată. În plus, în 2015, Seungri era unul dintre cei mai populari cântăreți așa că nu aveanevoie de o astfel de investiție. Nu avea nici un interes să furnizeze servicii de prostituție pentru investitorii japonezi.”

Alt martor, „C” a făcut declarații similare, mărturisind că tot în decembrie 2015, a prestat servicii sexuale in locuința lui Seungri, fostului președinte al Yuri Holdings, Yoo In Suk: „Am primit informația și m-am dus la casa lui Seungri. Mi-am dat seama că este locuința sa când am intrat în apartament. Mă uitam în jos atunci așa că nu știu cine era înăuntru. Erau în jur de 3-4 bărbați. Nu îmi amintesc dacă Seungri era unul dintre ei. Știu doar că cel care m-a cumpărat era Yoo In Suk.

Mărturia sa se leagă cu cea a martorului „A”, care a spus că a acționat la ordinele lui Yoo In Suk, participând la direcționarea prostituatelor către clienți.

Seungri este acuzat în opt dosare penale printre care jocuri de noroc ilegale, schimb ilegal de valută, incalcarea legilor privind saubritatea alimentară și achizitionarea serviciilor de prostituție.

Al cincilea proces, privind încălcarea legilor salubrității alimentare și a activitățolor economice va avea loc pe 29 decembrie. Atunci, fosti angajați ai Monkey Museum se vor prezent in fața instanței pentru a depune mărturie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s