Fanii EXO sunt divizați după răspunsul neatent dat de Baekhyun unui anti-fan al lui Chen!

Baekhyun din EXO este cunoscut pentru activitatea sa pe rețelele de socializare, în special pe Twitter, deoarece răspunde des fanilor EXO-L din Coreea și interacționează cu ei. Dar de data aceasta, răspunsul său neglijent a alimentat furia în fandomul internațional.

Ieri, un fan coreean OT7 (anti-fan al lui Chen și Lay) a postat pe Twitter un videoclip în care redă o melodie EXO și, odată ce a auzit vocea lui Chen, răspunde cu ”씨발 (shibal)”, care este o înjurătură în coreeană. un cuvânt profan.

Discuțiile din cadrul fandomului s-au intensificat după ce Baekhyun a răspuns la acel tweet cu: „ke ke ke te iubesc ke ke”.

Unii fani au încercat să-l protejeze pe Baekhyun, spunând că nu știa că acel fan îl blestemă pe Chen, dar traducând tweet-ul, puteți vedea clar că fanul a recunoscut că „a înjurat un nume cu o singură silabă”.

Nu a fost prima dată când Baekhyun a spus cuvinte încurajatoare antifanilor din neatenție. El a răspuns multor fani OT8 sau OT7 pe tot parcursul anului, chiar și celor cu tag evident „#OT8” în numele de utilizator.

Amintind că mulți dintre fanii coreeni ai trupei EXO au devenit anti-fani al lui Chen după aflarea știrilor despre căsătorie în ianuarie, și îi hărțuiesc în mod activ pe acesta și familia sa de 11 luni.

Sursa

3 gânduri despre „Fanii EXO sunt divizați după răspunsul neatent dat de Baekhyun unui anti-fan al lui Chen!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s