Ji Chang Wook, Kim Ji Won, Kim Min Seok + alții dezvăluie opinii contrastante despre relații într-un teaser MV

Watch: Ji Chang Wook, Kim Ji Won, And More Share Contrasting Thoughts On Relationships In Drama Teaser

K-drama „Lovestruck in the City” lansează un teaser super atractiv pentru și despre tinerii citadini.

Serialul difuzat de Kakao TVLovestruck in the City” a lansat un teaser video despre relațiile dintre cei șase protagoniști ai săi. Această dramă romantică scurtă va prezenta viața realistă a tinerilor care se luptă pentru a supraviețui în orașul agitat. În prezent, acesta este produs cu intenția de a avea mai multe sezoane, iar primul sezon se numește „My Lovable Camera Thief” .

Teaserul MV întreabă fiecare personaj: „Cum este stilul tău de întâlnire?” Park Jae Won (interpretat de Ji Chang Wook) și Lee Eun Oh (Kim Ji Won) au avut la un moment dat o relație,  dar amintirile lor despre relația respectivă diferă ușor. Park Jae Won se plânge: „Am fost sincer. Ești o persoană atât de rea.” Lee Eun Oh explică nonșalant: „De ce bărbații joacă atât de mult la cacealma?”.

Cuplul vechi format din Choi Kyung Joon (Kim Min Seok) și Seo Rin Yi (So Ju Yeon) este undeva între sentimentele de iubire și confort. El spune: „Cred că depinde de bărbați”. De parcă ar răspunde, Seo Rin Yi răspunde: „Poți să le spui să nu se sucească?” Ca foști prieteni și îndrăgostiți actuali, cei doi vor arăta o poveste incredibil de sudată cu personalitățile și abordările lor unice ale relației.

Oh Sun Young (Han Ji Eun) și Kang Gun (Ryu Kyung Soo) își prezintă povestea de iubire intensă. Kang Gun comentează: „Nu trebuie să te lași păcălit de femei”, iar Oh Sun Young face din ochi.

Vă invităm  să urmăriți teaserul video mai jos:

Totodată, spectatorii sunt răsfățați și cu noi instantanee adorabile ale cuplului principal format din Ji Chang Wook și Kim Ji Won:

“Lovestruck in the City”  va avea premiera în 22 decembrie. Îl veți urmări?

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s