Suzy va organiza un concert online pentru a sărbători 10 ani de la debut

$value['im_title']

Idolul devenit actriță Bae Suzy va sărbători cei 10 ani de carieră printr-o frumoasă întâlnire online cu fanii săi iubitori.

Potrivit unui comunicat al Management Forest din1 2 decembrie, Suzy va susține un concert „intact” numit „Suzy: A Tempo” pe 23 decembrie, care va fi transmis în direct pe Kakao M la ora 12:00. (ora României) . „A Tempo” în muzică înseamnă a reveni la ritmul original al melodiei care a schimbat temporar tempo-ul. Concertul aniversar de 10 ani debutează cu conceptul în care Suzy își va evoca amintiri din trecut.

Concertul lui Suzy este primul din ultimii doi ani pentru cântăreață. Se spune că Suzy a participat la planificarea concertului începând cu luna septembrie. Deși idolul nu se va întâlni și nu va evolua personal pentru fani din cauza pandemiei de COVID-19, Suzy a pregătit acest eveniment special pentru a oferi speranță și forță fanilor care i-au dat dragoste și sprijin în ultimii 10 ani.

Kakao M va conduce producția generală a concertului online al lui Suzy. Echipa de producție a de la Kakao M, care a planificat și a produs o serie de evenimente muzicale, de la ceremoniile de premiere de la sfârșitul anului, precum Melon Music Awards (MMA) la spectacole de revenire live, este însărcinată cu surprinderea imaginii „Artistei Suzy” pe scenă.

Pe lângă interpretarea pieselor sale, Suzy va avea și timp să discute cu fanii ei în timpul spectacolului live în care atât fanii coreeni, cât și cei internaționali se pot distra cu idolul. Concertul online va fi transmis exclusiv în Coreea de Sud prin Kakao M, iar fanii din străinătate îl pot viziona prin intermediul canalului YouTube „1theK Originals”.

Sursa: https: kpopstarz

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s