Jo In Sung dezvăluie de ce D.O & Lee Kwang Soo îi fac probleme în călătorii

Jo In Sung, D.O din EXO și Lee Kwang Soo sunt trei prieteni foarte buni, care își petrec  de multe ori vacanțele împreună.

Cei trei au călătorit și și-au făcut vacanțele împreună și sunt cunoscuți că sunt practic ca și o familie. Motiv pentru care nu este surprinzător faptul că au și momente când nu sunt de acord unul cu celălalt.

Actorul Jo In Sung a dezvăluit că, în ciuda faptului că toți trei sunt atât de apropiați, ei sunt, de asemenea, foarte diferiți.

Deci, iată cum Jo In Sung și D.O sunt diferiți. Atunci când călătoresc împreună, Jo In Sung este genul de om care se bucură să se plimbe încet în timp ce se îndreaptă spre o anumită destinație.

Cu toate acestea, pentru D.O, nu este cazul. Din contră, membrul EXO ia taxiul sau un mijloc de transport mai convenabil pentru a ajunge la destinație. Pe scurt, D.O pur și simplu urăște mersul pe jos.

Deci, Lee Kwang Soo și D.O luau adesea un taxi împreună și mergeau direct către destinație.

Deci, ce este cu Lee Kwang Soo?

Jo In Sung a vorbit simpatic despre cum nu  aprobă alegerile lui Lee Kwang Soo în materie de îmbrăcăminte, ori de câte ori călătoresc împreună. El a vorbit despre modul în care Lee Kwang Soo deja iese în evidență mult prea mult din două motive –  este extrem de faimos și este extrem de înalt.

Așadar, la faptul că are o față care poate fi recunoscută instantaneu de oricine oriunde și fiind foarte înalt, adaugați niște alegeri îndrăznețe în materie de modă și vă regăsiți într-un scenariu în care Lee Kwang Soo atrage prea mult atenția oriunde merge. Jo In Sung a declarat că totul despre Lee Kwang Soo iese prea mult în  „evidență” și că acesta ar putea pur și simplu să anunțe lumea public, din timp, pe unde se duce.

Ce este și mai amuzant este că Jo In Sung a spus că ar dori să spună mult mai multe despre motivul pentru care dezaprobă stilul vestimentar al lui Lee Kwang Soo, dar a declarat că se va abține să facă acest lucru.

Cei trei chiar formează un trio adorabil, nu-i așa?

 

Sursa: kpopmap

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s