Lee Kyung Kyu, Yoo Se Yoon, Jang Dong Min, Jang Do Yeon și mulți alții au dezvăluit că nu au fost plătiți de fosta agenție

Lee Kyung Kyu, Yoo Se Yoon, Jang Dong Min, Jang Do Yeon și mai mulți au dezvăluit că nu au fost plătiți de fosta agenție

S-a raportat faptul că mai mulți comedianți nu și-au primit salariul de la fosta lor agenție, K ENM (cunoscută anterior sub numele de Koen Stars).

Pe 11 decembrie, Yoo Se Yoon , Jang Dong Min și actuala agenție a lui Jang Do Yeon , LD Story, au declarat pentru OSEN: „Yoo Se Yoon, Jang Dong Min, Jang Do Yeon și alții nu au primit plata integrală pentru difuzarea aparițiilor lor sub numele agenției K ENM. În prezent, examinăm suma de bani pe care au primit-o până acum. Ne gândim să trimitem această problemă „Asociației Coreene a Producătorilor de Divertisment.” ”

S-a raportat anterior că Lee Kyung Kyu și-a anulat contractul exclusiv cu agenția în cauză. Raportul respectiv susține ca plățile restante de sute de milioane de woni au reprezentat principalul motiv pentru a încheia legăturile cu agenția sa și că în prezent Lee Kyung Kyu lucrează pe cont propriu.

Problemele de plată provin din faptul că Koen Media, compania-mamă a agenției, a compensat costurile excesive de producție cu taxele de apariție ale artiștilor agenției sale.

Pe lângă Yoo Se Yoon, Jang Dong Min și Jang Do Yeon, comedianți precum Yoo Sang Moo, Lee Eun Hyung și Heo Anna s-au mutat la LD Story. LD Story este o nouă agenție înființată de CEO-ul Lee Dong Yeol, care a fost anterior manager în cadrul K ENM.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s