”Mr. Queen” are o premieră istorică!

“Mr. Queen” logra la 2da calificación de estreno más alta de cualquier drama de fin de semana en la historia de tvN

Noua dramă cu Shin Hye Sun și Kim Jung Hyun, “Mr. Queen”, are un început istoric.

“Mr. Queen” este o dramă istorică care vorbește despre un om din era noastră care îi rămâne sufletul prins în corpul unei regine din dinastía Joseon. Shin Hye Sun joacă rolul lui Kim So Yong, regina Joseon, iar Kim Jung Hyun este Regele Cheoljong.

Pe data de 12 noiembrie, drama a ocupat locul 1 cu premiera sa. Potrivit portalului Nielsen Korea, primul episod a obținut un rating la nivel național de 8.0% (în zona metropolitana Seul, drama a ajuns la 11.0% rating). Așadar, noul serial a intrat în istoria canalului tvN, având o premieră impresionantă după ”Mr. Sunshine”, care a avut 8,9% rating de audiență.

“The Uncanny Counter” de pe OCN a marcat o mică scădere pentru cel de-al 5-lea episod, obținând la nivel național 6.1% rating.

Noua drama de pe JTBC, “Hush”, a înregistrat un rating de audiență 2.6%, în timp ce “The Goddess of Revenge” de pe TV Chosun a avut 2.5%.

“Homemade Love Story” de pe canalul KBS 2TV a continuat să fie cea mai vizionată dramă de sâmbătă seară, înregistrând la nivel național un rating de audiență 25.6% și 30.8% pentru cele două părți ale sale.

În cele din urmă, “Delayed Justice” de pe SBS a obținut la nivel național 3.9% și 5.0% pentru episodul 12, marcând de moment finalizarea dramei. După o pauză de 3 săptămâni, drama va reveni în 2021 cu un nou actor în locul lui Bae Sung Woo, care a părăsit distribuția pentru că a fost prins la volan sub influența alcoolului.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s