‘The Fact Music Awards’ primește laude din partea fanilor pentru felul în care a tratat artiștii, în comparație cu ”MAMA 2020”!

”The Fact Music Awards” a primit multe laude pentru felul în care a tratat idolii și artiștii, în comparație cu „2020 Mnet Asian Music Awards (MAMA)”.

După cum s-a raportat anterior, internauții și fanii s-au supărat pe Mnet pentru discriminarea cântăreților și actorilor. O postare de pe o comunitate online cu titlul „Camerele de așteptare pregătite de ”The Fact Music Awards”, care au adus reacții pozitive din partea fanilor” a câștigat atenția pentru compararea cu festivitatea MAMA, care a ținut artiștii în mașinile lor proprii, fară mâncare, într-un mediu nociv.

Imaginile din postare au arătat mulți idoli văzuți așteptând confortabil premiul în camerele de hotel de lux. Internauții și-au împărtășit gândurile în comentarii, spunând:

„Dacă văd că îi tratează bine pe idoli, atunci voi plăti cu plăcere să vizionez spectacolul”

Paradise City din Incheon este un loc foarte frumos. Vezi și tu asta, Mnet?”

„👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏”

„Acum, aceasta este o festivitate de premiere de calitate”

„Îmi pare rău că te-am comparat cu MAMA lol”.

Imagine

Sursa

Un gând despre „‘The Fact Music Awards’ primește laude din partea fanilor pentru felul în care a tratat artiștii, în comparație cu ”MAMA 2020”!

  1. Kim

    au inchiriat un complex de lux pt artisti, care au fost tratati regal, in timp ce la MAMA i-au bagat in niste hangare infecte, pline de praf si reziduri toxice. lux versus lagar. despre ce vorbim? parerea mea e ca dupa toate mizeriile dezvaluite despre Mnet si CJ, MAMA ar trebui reorganizate sau chiar desfiintate. anul asta i-au tratat pe artisti mai rau decat pe sclavi, in loc sa ii rasfete, cum era normal.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s