Yoon Ji Sung a revenit din armată + scrisoarea sa emoționantă adresată fanilor

Yoon Ji Sung Discharged From The Military + Shares Heartfelt Letter To Fans

Fostul membru Wanna One și-a încheiat în sfârșit serviciul militar obligatoriu!

Pe 13 decembrie, LM Entertainment a anunțat că Yoon Ji Sung a încheiat serviciul militar obligatoriu, după 1 an și 7 luni, și că a fost lăsat oficial la vatră. 

Yoon Ji Sung  s-a înrolat ca soldat activ în mai 2019. În timpul serviciului militar, acesta a apărut în musicalul armatei “Return: The Promise of the Day” din 2019. El a fost distribuit și pentru piesa ce urma să fie jucată și în acest an, dar muzicalul a fost amânat din cauza pandemiei de  COVID-19. După ultima lui vacanță din armată, idolul a fost lăsat la vatră fără să se mai întoarcă la baza militară, conform noului protocol de COVID-19.

Yoon Ji Sung a împărtășit o scrisoare scrisă de mână fanilor săi BABAL pe fan cafe-ul său oficial pe 13 decembrie.

Yoon Ji Sung a scris: „BABAL, ați așteptat mult, nu-i așa? Am învățat și am simțit o mulțime de lucruri în timp ce slujeam în armată. Am învățat să renunț și să protejez. În acest timp care poate fi considerat atât lung cât și scurt, au existat multe zile singure și grele, dar am reușit să le depășesc rapid datorită BABAL. Scrisorile și postările voastre m-au ajutat să mă înveselesc atât de mult. ”

El a adăugat: „Acum, vreau să fiu cel care își exprimă sentimentele față de BABAL, așa că vă rog să așteptați puțin. Chiar dacă metoda mea de exprimare este puțin necalificată și are lipsuri, voi continua să studiez și să încerc din greu. Vă mulțumesc pentru că m-ați făcut să simt că mi-am petrecut serviciul militar împreună cu voi toți. Să rămânem împreună mult timp și să nu ne certăm niciodată”.

Bine ai revenit, Yoon Ji Sung!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s