Jiyeon vorbește despre reuniunea trupei T-ara și următoarea sa dramă, care va avea ca subiect idolii k-pop

Jiyeon Talks About T-ara’s Reunion For Special Performance And Her Upcoming Variety Drama About Idols

Jiyeon din T-ara arată uimitor în pictorialul revistei 1st Look!

În data de 14 decembrie, revista 1st Look a postat mai multe fotografii cu Jiyeon de la o ședință foto cu un concept elegant, în care predomină culoarea roșie.

În cadrul interviului, Jiyeon a vorbit despre prestația recentă a trupei T-ara: „Sincer, m-am întrebat dacă va funcționa. În trecut, membrele au plănuit și s-au pregătit pentru multe concerte, întâlniri cu fanii și altele, însă nu a fost ușor. Acum că promovăm fiecare individual, există multe dificultăți în procesul de coordonare. Când am ajuns pentru prima oară în sala de repetiții, nu am putut să cred că e real. A fost într-adevăr fascinant cum a putut corpul meu să se miște natural de îndată ce a început muzica, de parcă ne-am fi adunat toate și am fi repetat cu o zi înainte. În ziua în care am stat pe scenă, emoțiile au explodat în mine complet. A fost un sentiment ciudat, însă m-am simțit fericită și am vrut să plâng.

Jiyeon a vorbit și despre următoarea sa dramă, „Imitation” (titlu literal), care va fi difuzată în prima jumătate a anului 2021. Este bazată pe un webtoon omonim și prezintă viețile idolilor în industria de divertisment. Jiyeon o va juca pe La Lima, o artistă solo de top printre idoli.

Despre acest proiect, Jiyeon a comentat: „Îmi amintesc cât de surprinsă am fost văzând scenariul, pentru cât de realist a fost surprinsă lumea idolilor în această dramă. Cum citeam, am găsit o mulțime de scene în care mă regăseam, așa că am impresia că voi exprima bine emoțiile. De asemenea, am fost mișcată de faptul că La Lima este o fată obișnuită de douăzeci și ceva de ani, care simte singurătatea după ce camerele sunt închise, deși trăiește o viață pe care mulți și-ar dori-o.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s