O fană din India vorbește despre cum ambițiile ei au crescut datorită lui RM și a celorlalți membri BTS

Sakshi Sinha from India thanks RM for inspiring her with BTS' beautiful songs

În cea mai recentă ediție a revistei „Dear Oppa”, Sakshi Sinha din India își dedică scrisoarea liderului BTS, Kim Namjoon.

BTS și ARMY au o relație cu adevărat specială. RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V și Jungkook au vorbit mereu despre cum succesul lor global se datorează comunității ARMY. Prin intermediul „Dear Oppa” fanii au ocazia, la rândul lor, să î;i exprime aprecierea și susținerea față de cei șapte băieți.

Scrisoarea cea mai recentă îi aparține lui Sakshi Sinha, o fană din India, către liderul BTS. În scrisoarea sa, Sakshi vorbește despre cum muzica lui Namjoon a inspirat-o și multe alte lucruri. Citiți scrisoarea ei mai jos!

Dragă Kim Namjoon Oppa,

Nu știu dacă vei citi vreodată această scrisoare, dar totuși vreau să-mi exprim recunoștința față de tine, sper că o voi face bine.

Tu, împreună cu grupul tău sunteți niște personalități ce mi-ați schimbat viața. Sunt o fană dintr-un oraș mic din India însă ambițiile mele sunt mari și am primit toată motivația și inspirația pentru aspirațiile mele de la voi. Vă sunt foarte recunoscătoare pentru melodiile frumoase pline de mesaje motivaționale pe care ni le-ați oferit mie și celorlalți ARMY. Deși nu înțeleg niciunul din versuri din cauza diferenței de limbă, folosesc subtitrări și înțeleg semnificația din spatele fiecărei melodii.

Am urmărit filmul „Bring The Soul” și am putut vedea cât de muncitori sunteți toți șapte și cât de mult îi iubiți pe ARMY, iar noi ARMY vă iubim la fel de mult la rândul nostru. Deși regret uneori că am aflat despre voi atât de târziu ,în același timp îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că am aflat în sfârșit de voi. Există o zicală între ARMY „Întâlnești pe cineva când ai cel mai mult nevoie de acea persoană” și la fel s-a întâmplat și în cazul meu.

Îmi doresc cu adevărat ca această pandemie să treacă curând și să vizitați cu toții India, este visul meu să vă întâlnesc pe toți șapte în persoană. Am multe să vă spun, dar nu pot să-mi exprim fiecare sentiment în cuvinte aici, deoarece scrisoarea ar deveni prea lungă.

Vreau doar să vă spun că trebuie continuați să creați melodii grozave și frumoase, să motivați în continuare lumea pentru că sunteți cele mai frumoase personalități pe care le-am cunoscut vreodată în viața mea și vă promit că vă voi iubi și susține în continuare până la ultima mea suflare.

Borahae
Saranghae

P.S. Echipa PINKVILLA este dispusă să facă publice câteva scrisori din partea fanilor internaționali destinate idolilor și actorilor lor favoriți. Trimiteți-vă scrisoarea într-un email împreună cu numele complet și țara de unde proveniți la adresa editorial@pinkvilla.co.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s