Park So Dam povestește cum a fost respinsă de un băiat pe care îl plăcea timp de 2 ani

기사 대표 이미지:[SBS Star] Park So Dam Talks About Getting Constantly Rejected by Her Crush for Two Years

Chiar și cele mai frumoase și talentate actrițe pot avea amintiri despre cum au fost respinse de băiatul pe care l-au plăcut, de când erau mai mici.

Actrița a apărut în episodul din 11 decembrie al emisiunii JTBC’s  ‘Gamsung Camping’. În timpul discuției, Park So Dam a spus:  „Când eram în gimnaziu, mi-a plăcut de un tip de la mine de la școală. Nu îi știam numele, deci eu și prietenii mei apropiați îl numeam ‘tipul în uniformă’. Arăta incredibil cu uniforma pe el.”

Ea a continuat: „Într-o zi, am primit un sms de la un număr necunoscut. S-a dovedit că era ‘tipul cu uniformă’. Aparent ceruse numărul meu de telefon de la prietenii mei.”

Ea a continuat povestea: „După ce am discutat puțin, am ajuns să ieșim împreună la o întâlnire. După întâlnire, el mi-a spus că nu vrea să mă mai vadă. Atunci când l-am întrebat motivul, el a spus că intenționa să meargă la un liceu într-o limbă străină, și că își dorea să se concentreze pe învățat. Dar știți ce? Nu a reușit să intre la un liceu de acest gen.”

Apoi vedeta a continuat: „Dar chestia amuzantă a fost că tot mi-a mai plăcut de el. I-am propus de trei ori să ieșim în decursul a doi ani, după ce ‘mi-a dat papucii” prima dată.

Aceasta a adăugat râzând: „Plângeam în fiecare noapte ascultând ‘If You Come Back’ de la GUMMY. Credeam că nu există nimeni altcineva în afară de el pentru mine. Însă acum totul e o amintire bună pentru mine.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s