Afirmațiile din trecut ale actorului Park Eun Seok despre armată reies la suprafață datorită popularității sale

Park Eun Seok se bucură de mare succes datorită rolului său din K-drama ‘The Penthouse: War in Life’, dar știați că acesta a făcut voluntar armata, deși venea tocmai din SUA ? Aflați motivul puțin mai jos.

Publicul coreean îl place din ce în ce mai mult pe Park Eun Seok. Recent, interviul său din trecut despre modul în care a solicitat voluntar să efectueze serviciul militar a reapărut și a devenit un subiect fierbinte în rândul fanilor de pe rețelele sociale și comunitățile online.

Într-un interviu din trecut, Park Eun Seok a vorbit deschis despre serviciul militar. Acesta s-a mutat în Statele Unite când avea doar 7 ani. El a explicat: „Am urmat un curs de actorie în Manhattan. Când aveam 22 de ani, m-am întors în Coreea pentru a-mi continua cariera de actor. A fost complicat. Singurul lucru pe care l-am făcut bine era engleza. Am dat lecții în engleză elevilor.”

Actorul a vorbit apoi despre serviciul său militar. El a spus: „Nu puteam vorbi deloc coreeană când am venit prima dată. Am făcut serviciul militar pentru a învăța limba. Cred că serviciul militar este o versiune compactă a societății. Nu numai limba, dar am învățat multe în timp ce serveam țara în armată „.

Park Eun  Seok joacă rolurile lui Goo Hodong și Rogan Lee în dramă. El a primit multe laude pentru abilitățile sale actoricești.

‘The Penthouse: War in Life’ este una din cele mai de succes seriale difuzate în prezent la tv.

 

Sursa: kstarlive

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s